Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як вдало підібрати ювелірні прикраси під колір волосся

Зовнішність кожної жінки унікальна, в ній криється індивідуальний шарм та краса, подаровані природою. Будь-яка жінка може бути розкішною, впевненою в собі, знати чого хоче та творити власну реальність. А вдало підібрані ювелірні прикраси та аксесуари допоможуть у цьому.

Як підібрати прикраси під волосся

Важливу роль у вигляді розкішної жінки відіграють правильно підібрані прикраси. Вони здатні розставляти виграшні акценти в образі, зробити його привабливим та загадковим. 

Одним із важливих критеріїв вибору ювелірних виробів є колір волосся.

Брюнетки

Чорне волосся — чудова основа для експериментів із прикрасами.

  1. Власницям світлої шкіри та блакитних очей пасують аксесуари холодних кольорів з такими ж холодними‎ вставками — ланцюжок, браслет, сережки срібні або з білого золота, доповнені топазом, сапфіром, аквамарином, перлами, аметистом або діамантом синього відтінку.
  2. Дамам зі смаглявою шкірою та карими очима необхідно віддати перевагу золотим виробам із камінням теплих відтінків: вогняний рубін, коричневий бурштин, смарагд із рожевим або бежевим відливом.

Брюнетки можуть сміливо доповнювати образ сережками-протяжками, конго та пусетами.

Шатенки

Шатенкам пасують прикраси в класичному жовтому тоні з великими та дрібними камінцями відтінків теплих та холодних кольорів. Більше виразності образу додадуть камені синього та зеленого кольору. 

Русяві

Найкращим варіантом для русявих жінок є золоті прикраси зі вставками дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів яскравих кольорів — рубін, гранат, смарагд, родоліт, топаз. Класичні прикраси в стилі мінімалізм — сережки, ланцюжок, кулон, каблучка, браслет додадуть образу яскравості та витонченості.

Руді

Яскравий відтінок волосся сприяє створенню образу, що запам'ятовується.

  1. Додати шарму в образ дівчини з волоссям вогняного кольору допоможуть прикраси зі срібла та білого золота. 
  2. Спокійному та теплому кольору волосся підійдуть золоті аксесуари зі вставками теплих тонів — червоний рубін, бурштин, гранат.

Рудоволосим жінкам чудово пасують сережки гвоздики, кафи, золоті браслети та ланцюжки фантазійного плетіння.

Блондинки

Для повсякденного життя блондинкам підходять ювелірні прикраси з будь-якого металу з камінням світлих тонів. Сміливо обирайте діаманти, перли, рожевий аметист, морганіт, фіаніт. Для романтичного вечірнього лука рекомендуємо одягати сережки та підвіски з яскравими насиченими вставками: рубін, сапфір, топаз.

Не бійтеся експериментувати, адже передусім важливо шукати власний стиль та самовиражатися.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи