Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як українцю безкоштовно отримати диплом європейського зразку?

З кожним роком все більше мешканців України звертають увагу на іноземні вузи. Здобуття освіти за кордоном відкриває блискучі перспективи для побудові гідної кар’єри та переходу на якісно новий рівень життя.

Одним з перевірених варіантів є навчання в Словаччині для українців , яке для багатьох вже перетворилося з недосяжної мрії на доступну реальність.

Спорідненість наших мов сприяє швидкому та відносно легкому опануванню словацької. Завдяки цьому студент може розраховувати на безкоштовне навчання, яке доступно на факультетах з викладанням на Slovenský. Освітній центр West Study займається підготовкою студентів до вступу до словацьких вишів та гарантує 100% результат. Спеціалісти закладу особисто пройшли шлях здобуття освіти в кращих навчальних закладах Словаччини. Центр надає комплексну допомогу, де врахована кожний етап вступної кампанії – від мовних курсів та допомоги з профорієнтацією до оформлення документів, трансферів і допомоги з поселенням.

Головні переваги навчання у Словаччині

  1. Якісні знання. Освіта цієї країни відома використанням прогресивних методик навчання, створенням комфортних умов проживання для студентів і приязним ставленням до українців.

  2. Перспектива працевлаштування. Разом зі студентським квитком юнак або дівчина отримують вид на проживання в Словаччині. Багато хто з них вже під час навчання знаходять майбутнє місце роботи, адже місцеві університети активно співпрацюють з провідними міжнародними компаніями.

  3. Простота вступу. Навіть ті випускники українських шкіл, які мають не «взірцеві» результати ЗНО, потрапляють до лав словацьких студентів. Принципово важливим є знання словацької, англійської або інших мов, на яких ведуться заняття.

  4. Безпека та комфорт. Суттєвим мотивом для обрання саме цієї країни є мінімальний рівень криміногенної обстановки. Словаччина – це спокійна та затишна країна, тому батьки можуть бути впевнені у безпеці своєї дитини.

  5. Цілодобова підтримка. В освітньому центрі West Study можна замовити кураторський супровід на весь час проживання студента. Куратор буде на зв’язку 24 години на добу та допоможе оперативно вирішити всі проблеми.

Як вступити до європейського університету

Співпраця з освітнім центром починається з співбесіди. В ході консультації ви дізнаєтесь про особливості словацької системи навчання та вступної кампанії, отримаєте пораду щодо найбільш підходящого вишу та спеціальності для конкретної дитини. West Study бездоганно дотримується законодавства і працює виключно в правовому полі. Перед підписанням угоди її текст буде надісланий клієнту на електронну пошту. Після укладання угоди клієнт додається до закритої групи у Viber та отримує зразки необхідних для вступу документів. При потребі фахівці допоможуть вам з їх оформленням та передачею до приймальної комісії, тому самостійно їхати у далеку мандрівку не обов’язково.

Для максимальної результативності рекомендуємо подати заявки у декілька університетів, а також – завчасно пройти мовні курси. Вони тривають 65 годин групових занять, після їх успішного закінчення відвідувач отримує мовний сертифікат (рівень А2).

Навчання у Словаччині – це перша сходинка до початку нового життя, яке доступне для кожного!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи