Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як швидко та ефективно просунути сайт у 2022 році

Вже не один рік в інтернеті між конкурентами точиться справжня війна за перші місця у видачі пошукових систем.

І воно не дивно, адже сьогодні, хто веде бізнес і має свій правильно оптимізований веб-сайт може претендувати на першу сторінку пошукової видачу, а це - трафік потенційних клієнтів, який робить бізнес успішним та прибутковим.

Ключем до потрапляння в топ пошукової видачі є правильне і якісне SEO просування сайту. Зазвичай цей процес комплексним і включає в себе різні шляхи і методи роботи над сайтом, що в кінцевому результаті дозволяє підвищити видимість ресурсу завдяки збільшенню охоплення цільової аудиторії. 
В комплексну оптимізацію можна включити такі напрямки робіт як :

  • структурна оптимізація
  • внутрішня оптимізація 
  • зовнішня оптимізація

Найважливішою є внутрішня оптимізація, що включає в себе грамотно складене семантичне ядро. Це правильно упорядкований перелік ключових слів (кейвордс) які дозволяють знаходити конкретні сторінки сайту у, наприклад, Гуглі. 
Не менш важливим є наповнення ресурсу контентом, до якого висувається цілий перелік вимог., адже пошукові системи за останні роки навчились ретельно оцінювати контент завдяки штучному інтелекту. 
В даному випадку аналізується якість контенту, його корисність, граматика, наявність стоп-слів у тексті, і найголовніше - унікальність самого тексту, оскільки сьогодні пошукові роботи розцінюють неунікальний текст як копіпаст, що в свою чергу часто призводить до зниження показників у видачі.

Зробити якісну оптимізацію та виконати ефективне сео просування сайту допоможе київська Студія Ап, що працює у цій сфері з 2010 року. Тут працюють експерти в даній галузі із багаторічним досвідом роботи.
Студія займається комплексною оптимізацією та просуванням, з доступного переліку послуг можна замовити аудит сайту, сео-оптимізацію, пошуковою оптимізацію, смм, копірайтингом. За потреби клієнт отримує детальну сео-консультацію, яка допоможе зорієнтуватись у наступних етапах роботи над ресурсом.За потреби компанія може презентувати детальні успішні кейси по виведенню запитів клієнтів у топ-10 пошукової системи Google.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи