Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Як правильний пароль може змінити ваше життя

Спецтема:

Періодична зміна паролів є однім з тих заходів, які рекомендують нам фахівці з комп'ютерної безпеки для забезпечення збереження наших акаунтів. Несподівано, але це дію можна використовувати не тільки для цього. Правильно вибраний пароль може попутно змінити все ваше життя.

 

«Як вона могла зі мною так вчинити?»

«У чому моя вина?»

«Що мені тепер робити?»

Саме такі питання пульсували в голові Мауріціо (Mauricio Estrella) після розриву зі своєю коханою дівчиною. Зрозуміло, за плідну роботу в такому стані мови бути не могло.

Але переживання переживаннями, а хоча б видимість трудової діяльності продемонструвати треба. Мауріціо включив комп'ютер і побачив повідомлення про необхідність змінити пароль входу. Це повідомлення з'являлося раз на місяць відповідно до політики безпеки фірми, у котрій він у той час працював.

Мауріціо дивився туманним поглядом на миготливий курсор і ніяк не міг збагнути, що від нього хочуть в цей самий нещасливий день його життя. Потім все ж сконцентрувався і ввів перше, що спало йому на думку:

Forgive@h3r (пробач її)

Так, саме це було необхідно йому зараз більше всього на світі. І саме це слово він вибрав в якості пароля, який, забігаючи наперед, зцілить його від душевних страждань.

Протягом першого дня Мауріціо вводив свій новий пароль не менше десятка разів. Після кожного перекуру, після наради, після обіду і прогулянки. Кожного разу, коли комп'ютер блокувався, доводилося знову і знову вводити це чарівне слово, повторюючи як мантру: «пробач, проба, пробач ...»

Не відразу, але поступово, як вода точить камінь, це слово все глибше проникало в його свідомість і поступово заповнило його повністю. Розрив відносин перестав здаватися катастрофічним, пішла біль, навколо знову засяяли фарби. Терапевтичний ефект був в наявності і Мауріціо зрозумів, що зовсім випадково намацав чарівний спосіб змінювати своє життя.

Рівно за місяць вікно входу викинуло черговий заклик про зміну пароля. Він був готовий у Мауріціо заздалегідь.

Quit@smoking4ever (кинь курити назавжди)

Вгадайте, що сталося після цього. Він кинув курити!

Раніше Мауріціо пробував приймати таблетки, використовувати електронні сигарети, клеїти пластирі - нічого не допомагало. Всі ці розрекламовані методи і тисячі викинутих доларів були безсилі. І тільки чарівний пароль, повторюваний десятки разів на день, зміг перемогти цю згубну звичку.

Наступний пароль звучав просто і практично:

Save4trip@thailand (відкладай гроші на подорож до Таїланду)

А ще через три місяці Facebook нашого героя замайорів тропічними фотографіями. Пароль працює!

Можливо вам здасться, що ця історія є моєю вигадкою, яка не має нічого спільного з дійсністю. Однак це не так. На цій сторінці ви можете прочитати докладний звіт Мауріціо Естрелла і навіть ознайомитися з усіма паролями, які він використовував протягом останнього року.

Щомісячна зміна пароля стало для автора цього методу важливою подією, до якої він готується тепер заздалегідь. Підбиває підсумки, продумує головну мету на наступну тридцатіднівку. Мауріціо живе таким чином вже два роки, і за цей час його життя значно змінилася на краще.

Може, теж спробувати?

Наші інтереси: 

Прості технології творення бажаних подій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірити потрібно так,наче в тебе вже є те у що віриш (слова Великих)..Краще власною рукою писати те,чого хочеш..На сході за цим принципом малюють ієрогліфи..Окультисти з цією метою малюють знаки на пергаментах,або вирізьблюють на пластинках із різних металів...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Гарна інформація! Треба ще відзначити, що коли людина пише щось, або вводить з клавіатури, то ці слова мають набагато сильніший вплив, ніж коли просто бачить чи читає щось.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірити потрібно так,наче в тебе вже є те у що віриш (слова Великих)..Краще власною рукою писати те,чого хочеш..На сході за цим принципом малюють ієрогліфи..Окультисти з цією метою малюють знаки на пергаментах,або вирізьблюють на пластинках із різних металів...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую публікатору. Добре, що такі речі хтось раптом нагадує) Дійсно, паролі - то знакові речі. І вони мають нести для їх творця найактуальніший сенс.

Sapienti sat.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Не хочу бути "мокрим простирадлом", але десь читав, що так зване "збуття (чи збування?) мрій" (тобто проміжок часу між загадуванням, або лише думкою на зразок "от якби..." до їх реалізації у кожного гомо сапієнса різний. Думаю, це теж треба враховувати.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це компютеризований спосіб застосування порад ЛУЇЗИ ГЕЙ. Дякую, пане Володимире!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую п. Володимире! Було цікаво знати. Добре, що нагадали

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!