Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як правильно розвивати бізнес з вантажоперевезень

За умови правильної організації своєї справи вдасться вести його досить прибутково. Попит на автоперевезення є позасезонним, тому слід створити такі умови співпраці, щоб максимально залучати клієнтів.

Завжди дотримуйтесь зобов'язань, щоб викликати довіру клієнта та зробити співпрацю успішною. Задоволений замовник візьме контакти на замітку, користуватиметься послугою надалі та рекомендуватиме її у своєму колі. Це вже перевірено співробітниками компанії Інка-Транс (https://inka-trans.ua/vantazhne-taksi-kyiv/).

Варіанти послуг, що надаються

  • Перевезення майна приватної особи чи фірми.
  • Доставка пасажирів у певні локації: трансфер з/в аеропорт, на залізничний вокзал, перевезення до готелю, до конференц-зали, організація екскурсійних поїздок.
  • Робота з комерційними вантажами: транспортування на склад, розвезення по точках.
  • Послуга вантажного таксі.

Етапи відкриття бізнесу з вантажоперевезень

  1. Машини купуйте на власні чи кредитні кошти. У разі обмежених грошових обставин можна придбати 1-2 невеликі автомобілі. У міру розкрутки бізнесу докуповуватимете транспортні одиниці.
  2. Отримайте офіційну реєстрацію із правом на законних підставах надавати послуги. Можна оформитися як фізична особа-підприємець або вибрати юридичну форму організації.
  3. Потрібен офіс. Його орендують, купують або спочатку використовують окрему, переобладнану квартиру під потреби фірми.
  4. Для безготівкового розрахунку знадобиться рахунок у банку.
  5. Створюється сайт як основне джерело віддаленої інформації. Тут можна побачити, які машини пропонує компанія, скільки коштує погодинна оренда транспорту та вантажників за населеним пунктом та за його межами. Додатково формуються сторінки у соціальних мережах та канали у месенджерах.
  6. Набирається штат працівників. В офлайн офіс потрібен секретар та диспетчери. На постійну роботу беруть водіїв та вантажників. Бухгалтера, юриста можна залучати як аутсорсинга.

 Інші моменти

  • Згідно з КВЕД, у транспортному бізнесі існують два напрямки:
    • 49.41 – організація вантажоперевезень за допомогою автомобілів
    • 49.42 – надання послуг з офісного та квартирного переїзду.
  • Робота з ПДВ або без нього
    • ПДВ складає 20% (див.185.1 Податкового кодексу України). Якщо вибрати 2-у чи 3-ю групу з єдиного податку, це виявиться вигідніше.
  • Оформлений та підписаний договір визначає права та обов'язки сторін. Транспортна компанія несе повну відповідальність за тимчасово передане майно, доки його доставляє.

Як розвивати бізнес із вантажоперевезень

  • Просіть кожного клієнта залишити відгук про замовлену послугу. Це дасть вам розуміння того, чи все гаразд чи яка ланка в ланцюжку працює неправильно.
  • Продумайте маркетингову складову. Визначте, де та як використовуєте рекламу. Спочатку можна зробити акцію «Приведи друга», виплачуючи невеликий бонус рекомендуючій особі.

Пробуйте практично, що спрацює краще. Згодом створите свою рекламну політику, яка буде активно приводити нових клієнтів.

Наші інтереси: 

Бізнес, корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи