Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як правильно налаштувати постачання обладнання лікарням в умовах війни

Питання швидкої та вчасної доставки необхідного медичного обладнання для госпіталів завжди було складним і вирішувалось не одразу через складність бюрократичних процедур та оформлення всієї документації.

У довоєнний час поставки завжди носили індивідуальний характер, всі деталі узгоджувалися безпосередньо із замовником на етапі підписання документів. Власне, сам термін поставки залежав від терміну виготовлення медобладнання, пріоритетності в черзі, місцезнаходження виробничих потужностей і, особливо, від швидкості проходження митного контролю.

Сьогодні воєнна реальність диктує нові умови і поставки профільного медичного обладнання суттєво ускладнились: поставники вимушені шукати нові логістичні шляхи через блокаду портів та закрите авіасполучення, з боку фінансових установ почав діяти жорсткіший моніторинг.

Суттєву підтримку сьогодні лікарським установам, де лікують наших поранених бійців, надають волонтери та благодійні фонди, але, дуже часто, специфіка необхідного обладнання не дозволяє швидко вийти на виробників та домовитись про поставки. І так складається, що через недокомунікацію, частина необхідного обладнання вже може зберігатись на складах партнерів та офіційних українських дистриб’юторів таких як harwind.com.ua.

Українська компанія Harwind займається поставкою професійного медичного обладнання за принципом sale|service|training: не лише виконує роль постачальника, а і забезпечує сервісну підтримку та, за необхідності, проводить навчання медичного персоналу для роботи з конкретними апаратами.  Співпрацює з Міністерством Охорони Здоров’я, ООН, Світовим банком реконструкції та розвитку. Безпосередньо з перших днів активної фази війни максимально сприяє забезпеченню госпіталів України критично важливим обладнанням:

  • Апаратами для лікування ран
  • Операційними столами, лампами
  • Наркозно-дихальними апаратами
  • Апаратами УЗД
  • Моніторами пацієнтами та ін.

Менеджмент компанії за час війни надав 1,5 млн грн фінансової допомоги на шоломи й бронежилети для ЗСУ та тероборони.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи