Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як працювати зі стяжними ременями

Стяжні ремені - це додаткова фурнітура, що представляє собою стрічку з синтетичного поліестеру високої міцності та додаткового храпового механізму і фітингових аксесуарів. В залежності від цільового призначення, стяжні ремені відрізняються між собою шириною, довжиною і межею допустимого навантаження.

Основна область застосування стяжних ременів – кріплення вантажів та конструкцій на транспортних засобах, використання в садово-парковому господарстві, буксируванні транспорту в разі несправності, а також, стяжні ремені широко застосовуються в підприємствах та складах, транспортних компаніях, де виконують головну свою функцію – надійна фіксація вантажів та окремих елементів, що дозволить убезпечити сам вантаж від можливого пошкодження при переміщенні або транспортуванні.

Як обрати стяжні ремені високої якості

При виборі ременю, важливо приділяти свою увагу наступним параметрам:

  • стійкість перед впливом хімічних і технічних речовин;
  • еластичність;
  • високий запас міцності;
  • довговічність;
  • стійкість до температурних перепадів;
  • стійкість проти деформації під впливом ваги вантажу або атмосферного тиску.

Якісні стяжні ремені в широкому асортименті, можна придбати здесь, де є вибір з двох варіантів:

  1. цілісні (основне застосування – надійне охоплення вантажу);
  2. двокомпонентні (більш складної конструкції з кріпленням шляхом притиску або за допомогою розтяжки).

При замовленні ременів, варто приділити свою увагу максимальному навантаженню на ремінь, довжину, матеріал виготовлення та наявність додаткових елементів, наприклад - храпового механізму. Синтетичний матеріал, з якого виготовляється сам ремінь – має гарні характеристики, а саме – не боїться перепадів температур та вологості.

Стяжні ремені від виробника – гарантія якості та надійності в роботі з вантажами

Являючись безпосереднім виробником стяжних ременів, інтернет-магазин такелажного обладнання здатен запропонувати своїм клієнтам найвигідніші умови та цінові пропозиції на широку лінійку представлених товарів.

Фахівці інтернет-магазину з радістю допоможуть вам у виборі цієї фурнітури, так як без досвіду, самостійно зробити це важко. Стяжні ремені можна обрати як різноманітної ширини (від 25 до 75 мм), так і довжини – від 2 метрів. Кожен клієнт зможе отримати якісну продукцію від відомого виробника за найкращою ціною з можливістю оплати зручним способом.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи