Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як перевірити якість пластикових вікон

Металопластикові вікна дають безліч переваг. Завдяки своїй конструкції металопластикові вікна забезпечують в приміщенні комфортні умови, шумоізоляцію, зберігають тепло в приміщенні, не допускають протягів і при цьому забезпечують потрапляння природного світла в приміщення.

Переваги металопластикових вікон очевидні не лише за наявності якісних матеріалів, але і при правильному монтажі. В даній статті ми розповімо кілька простих порад, як правильно перевіряти якість металопластикових вікон та їх монтаж.

Стаття була підготовлена ​​з урахуванням рекомендацій заводу-виробника металопластикових вікон «ОКНА МАРИУПОЛЯ». Дане підприємство виробляє металопластикові вікна з 2003 року, має великий практичний досвід, і саме на підставі цього досвіду фахівці компанії поділяться з вами практичними порадами. Дізнатися більше інформації від заводу-виробника, а також купити металопластикові вікна ви можете на офіційному сайті компанії https://okna-mariupol.com.ua/. А зараз перейдемо до практичних порад з перевірки монтажу металопластикових вікон.

Правильний замір вікон

Правильні виміри віконного отвору - це вже половина того, що кінцевий результат буде успішний. Виміри повинен виконувати професіонал від компанії. Як правило, вимір безкоштовний. Не робіть це самостійно, викличте фахівця, що заміряє вікно від компанії, у якій плануєте замовити вікна. Перед монтажем завжди особисто перевірте, наскільки віконна рама вписується в віконний отвір. Якщо ви бачите зазори, значить замір був виконаний невірно, або була допущена помилка при виробництві, і ці вікна пропускатимуть холод.

Щільність закриття віконного блоку

Після монтажу вікон щільність закриття віконного блоку можна перевірити в такий спосіб. Візьміть паперовий аркуш, відкрийте вікно, вставте аркуш в вікно і закрийте вікно. Якщо аркуш витягується важко або взагалі не витягується, значить виріб встановлено правильно. Тест треба виконати по всіх ділянках конструкції, щоб переконатися, що по всій площини нема зазорів. Також ручки вікон не повинні мати вільний хід, а відкриватися з деяким зусиллям.

Також переконайтеся в наступних деталях:

  • Інтервал між рамою віконного блоку і стіною повинен бути в діапазоні 1,5 см - 2 см, це необхідно для правильної організації монтажного шва. Як правило, шов утеплюють монтажною піною, ущільнювачем, герметиком.
  • Колодки у віконному отворі просякнуті антисептиком і поставлені під профіль рами.
  • На деталях конструкції відсутня монтажна піна.

Тепер ви знаєте прості поради щодо визначення якості металопластикових вікон. Компанія «ОКНА МАРИУПОЛЯ» завжди робить свою роботу на найвищому рівні і на професійному обладнанні із застосуванням всіх європейських стандартів.

Вибираючи вікна від заводу-виробника «ОКНА МАРИУПОЛЯ», ви обираєте професіоналів і вам, як кінцевому користувачеві, не варто турбуватися про нюанси — все буде зроблено на найвищому рівні, і при цьому ви отримуєте гарантію 5 років на виріб.

Наші інтереси: 

Знати нюанси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи