Зображення користувача Анатолій Творець.
Анатолій Творець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як перемогти без застосування сили

Цю статтю написав покійний батько після помаранчевої революції. Актуальна вона і сьогодні.

Про те, що на арені політичної боротьби у наших сусідів у Російській федерації “ Идет война народная” - можем прочитати на сайті http://gold01.narod.ru/index.files/Page546.htm 
“ Суть профессионально организованной психологической войны изложена в наставлениях древнекитайского философа и военного деятеля Сунь Цзы (VI век до н.э.)” - твердить автор.
В Україні ми можемо бачити ті ж самі ознаки боротьби. Їх детальніше описав у польській статті "МАНІПУЛЯЦІЯ ПРОВОКАЦІЯ ДЕЗІНФОРМАЦІЯ” (http://www.freewebs.com/polsko/) GRZEGORZ GУRNY . Він також процитував древнього діяча і виклав старовинні правила, які пояснюють події. 
Сунь Цзи був геніальним військовим стратегом, який жив 25 віків тому в Китаї. Керував військом короля Вей, здобуваючи виключно одні перемоги.
Свої роздуми виклав у книзі "Мистецтво війни", яка як знаємо із переказів, відома була японським владикам ще у УІІІ столітті. "Ці, які є знавцями мистецтва війни перемагають армії без бою, здобувають міста без кличу на штурм і перемагають державу без довготривалих дій писав Сунь Цзи і додавав - вашою ціллю повинно бути завоювання в стані незнищеннім того, що знаходиться під сонцем. В цей спосіб ваші війська залишаться не виснаженими, а ваша перемога буде цілковитою. Оце мистецтво переможної стратегії."
При цьому Сунь Цзи подавав “13 золотих правил” ( в дужках українські коментарі автора) :
1. Дискредитуйте усе добре в країні противника; (Спроби знецінення наших пісень, традицій, історії - систематичне явище);
2. Втягуйте представників правлячого прошарку противника у злочинні афери; (Україна на "почесному" 134-му місці в світі із 180 країн і корупція має назву "Галопуюча".. Про це говориться в щорічному звіті міжнародної антикорупційної організації «Transparency International».згідно http://ua.glavred.info/archive/2008/09/23/135302-15.html);
3. Паплюжте добре ім'я вождів. І у відповіднім моменті киньте їх на глум земляків; (чутки та матеріали ЗМІ, виступи депутатів-зрадників України, що паплюжать Президента - щоденні явища нашого буття);
4. Користуйтеся співпрацею з істотами найпідлішими і найвідразливішими. (холуї, які свідомо чи несвідомо захищають інтереси неукраїнські, повинні знати, за кого їх "тримають" їхні володарі) ;
5. Дезорганізуйте всілякими способами діяльність уряду противника. (як чиновники замість виконання своїх обов'язків паплюжать один одного та в політику лізуть - бачимо) ;
6. Затівайте сварки і незгоди між громадянами ворожої країни (ділили нас і на Схід та Захід и на “промышленный и непромышленный регионы” , сіяли міжконфесійну та міжнаціональну ворожнечу); 
7. Бунтуйте молодих проти старих (Ця позиція ворогами України успішно виконується);
8. Паплюжте традиції ваших противників; (То помітно. І теперішній Президент протистоїть-таки успішно цим ворожим завданням, хоча на жаль, має ще недостатню підтримку співвітчизників);
9. Перешкоджайте нормальному постачанню ворожих військ та підтриманню в них порядку. (Для прикладу звернемо увагу на патріотичну пропаганду телеканалів Росії. Поцікавимось, чи хочуть наші юнаки до війська. А в Радянські часи ішли із гордістю, заяви добровольцями в Афганістан писали. Згадаємо повідомлення про недофінансування військ, відправку літаків та іншої армійської техніки у брухт, розбазарювання флоту. Очевидно, іноземці спрацювали успішніше української влади)
10. Послаблюйте волю до бою ворожих військ за допомогою змістовних пісень та музики; (То тут і "шедеври" Вірки Сердючки і засилля російської поп-культури. Як не прекрасна по музиці та огидна за змістом пісня про “Ночную бабочку”, то чудовий шансон про ненависть до тюремного вартового)
11. Підішліть їм жінок легкої поведінки щоби закінчити справу розкладу. (згадаємо 90-ті, коли найпопулярнішими професіями були рекетир і повія, Що твориться тепер - не афішують)
12. Не економте ні на грошах ні на обіцянках, бо вони принесуть прекрасні результати. Не жалійте грошей, бо гроші віддані в цей спосіб повертаються в сто крат. (То хто не чув солодких обіцянок чужих холуїв, яких непогано підгодовують. Перед Радянською окупацією в 1939р. теж була розгорнута прекрасна пропаганда “солодкого” життя трудівників Радянського Союзу. Хто не отримував передвиборних “подарунків” чи не знає скільки коштує депутатський мандат?)
13. Будьте щедрі на пропозиції та подарунки для придбання інформації та спільників. Втілюйте скрізь своїх шпигунів. (їх Сунь Цзи виділив цілих п'ять категорій. І їх активну діяльність ми бачимо у антидержавній пропаганді українських ЗМІ і в бездіяльності чиновників, що порушуючи прийняту присягу "нічого не помічають", проїдаючи наші податки. Провокатори безкарно фарбуються у кольори національно-визвольних рухів з метою дискредитації. справжніх патріотів. Це ми бачимо занадто часто. Характерна ознака провокаторів - голосніше всіх кричать "Бийте ..." Жидів чи москалів, татар чи хохлів, “біло-блакитних” чи “помаранчевих”) 
"Лише людина, що має в розпорядженні такі засоби, може просто використовувати їх для того, щоб сіяти розбрат будь-де. І тільки така людина гідна керувати і віддавати накази. Це скарб для правителя і оплот держави "- цими словами Сунь-Цзи підсумував код своєї політики у війні.
Ці "13 золотих правил" Чінгіз-Хан доручив використовувати купцям, оскільки Їм вдавалося зупинятись в будь-якому місці та зустрітися з усіма хто мав можливість їх втілити.
Тільки у світлі цих фактів стає зрозуміла для GRZEGORZ GУRNY Радянська шпигуноманія, бажання в кожному чужоземці бачити потенційного агента що намагається отримати державну таємницю. Крім того, Сунь-Цзи написав: "В цілому військове мистецтво засноване на обмані і створенні ілюзії". Тому, успіх битви між силами армії визначає використання таких методів, а також дезінформації, маніпуляції та провокації. 

“P.S. Что, не нравится такая правда? Тогда забудьте о выборах вообще…” - волає російський автор сайту http://gold01.narod.ru/index.files/Page546.htm, рекламуючи свої політтехнології кандидатам.

А ми починаєм розуміти, що в Росії нашим лідерам В.Януковичу, Ю.Тимошенко та бувшому президенту Л.Кучмі, "Академия проблем безопасности, обороны и правопорядка" нагороди вручає цілком заслужено. Про вручення нагород можна прочитати і на персональних сайтах лідерів та сайті “Академії...”
“Українська правда” (http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/24/81769.htm) написала 22 вересня, що російська генпрокуратура поширила повідомлення про ліквідацію цієї “Академії...” та притягнення винних до відповідальності. Мабуть, не виправдали сподівань нагороджені..

Бувший політв'язень Борис Троцюк

Наші інтереси: 

Є лише 2 шляхи. Премогти чи бути переможеним,
Непереможним стає лише той, хто знає засоби супротивника і здатен їм протиставити свої знання і вміння

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію, напишіть спогади про батька і його боротьбу! Ми повинні знати своїх борців і героїв.

Цитата:
Бувший політв'язень Борис Троцюк

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію, напишіть спогади про батька і його боротьбу! Ми повинні знати своїх борців і героїв.

Цитата:
Бувший політв'язень Борис Троцюк

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Дякую. Давно планую. Батька нема вже 7 літ, Сліди його альманахів - загубились (В СБУ Луцька не знайшли). Люди , що опублікували його вірші пішли з життя за дивних обставин.
Натомність з 2-х джерел отримав розповіді, як ті матеріали поночі вивозили на знищення вже в Незалежній Україні

В мудрості - сила