Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Категорія:

На початку травня побачив світ новий випуск журналу нової еліти «Перехід-IV» – науково-теоретичний орган Української Національної Громади. Обсяг – 160 сторінок з чорно-білими та кольоровими ілюстраціями. Головна тема: стратегія розгортання Української Національної Громади, світоглядні та організаційні основи творення Третього Гетьманату. Програмні статті: «Нова угода снайперів», «Програма останньої партії», «Український мир», «Як стати арієм. Інструкція з внутрішнього Переходу», «Святий Йосип і Діва Марія були друвідами», «Оздоровлюючий мілітаризм», «Живе Слово – це джерело світла, здоров’я та успіху», «Вишня Борія: гра-стратегія творчого класу».

Приємним додатком до журналу став аудіодиск «Реформація: 25 пунктів», створений спільно з рок-гуртом КОМУ ВНИЗ. Він містить 13 композицій рок-гурту + 12 фрагментів з індоарійської «Бгагавад-гіти» («Божественної пісні») в поетичному перекладі з санскриту М. Ільницького – див. статтю Арійська Реформація «Кому Вниз»

Для замовлення журналу звертайтеся до редакції «Перехід-IV»:
sensar[at]i.com.ua sensar[at]meta.ua тел.: (044) 460-30-21
 


В тему:

Замовляємо 10-й випуск Народного Оглядача
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи