Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як онлайн-ігри привчають дівчаток до охайності?

Хочете, щоб дитина також привчилася приводити до ладу свій зовнішній вигляд, вдягати охайний одяг, розчісуватися та робити зачіски?

Дівчинка має бути чепурною — про це постійно кажуть малечі батьки. Та мало просто стверджувати цю думку, дитині можна пояснювати на власному прикладі або в ігровій формі. Існує величезна кількість ігор, завдяки яким дівчинка привчиться бути чистою, мати гарний вигляд, доглядати за собою.

Вражаючий каталог таких розробок можна переглянути на сайті. Тут батьки можуть підібрати дитині цікаву забавку. Те саме юна леді може здійснити й сама, бо сайт є цілковито безпечним для маленької користувачки, а у відповідному розділі містяться найкращі версії ігор на б’юті-тематику.

Належний зовнішній вигляд — корисна звичка завдяки грі

Найпростіший спосіб донести до доньки, що важливо бути охайною та доглядати за собою, — це показати їй відповідну поведінку на прикладі мами. Якщо ж і це не спрацювало, краще навести у приклад улюблену героїню. Дівчатка у захваті від принцес «Дісней», красуні Барбі та дівчат з мультсеріалу «Час пригод». Ці героїні завжди носять ефектне вбрання та мають чудові зачіски.

Хочете, щоб дитина також привчилася приводити до ладу свій зовнішній вигляд, вдягати охайний одяг, розчісуватися та робити зачіски? Тоді запропонуйте їй пограти за улюблену намальовану дівчину. Дитина спостерігатиме за доглядовими процедурами, і їй так само захочеться дбати про себе, щоб бути гарною.

Найкращі ігри, що привчають чепуритися

Існує дуже велика кількість онлайн-забавок, у які приємно грати та вбирати корисні повсякденні звички. Мова про різноманітні симулятори дівочої б’юті-рутини. От найпопулярніші варіації з цікавим для дівчат геймплеєм:

Головна героїня планує відвідати дискотеку. Такі заходи не обходяться без фотографів, тож, щоб мати неперевершений вигляд на світлинах, дівчині треба зробити СПА-процедури для обличчя, привести до ладу шевелюру та вдягти модний одяг. Щоб допомогти героїні у цьому, дівчинка мусить використати цілий набір доглядових засобів. Дівчинка не лише зможе відчути себе косметологом, а й звикне до того, що не треба лінитися доглядати за собою.

Модниця Барбі полюбляє експерименти з волоссям, і потребує допомоги. Перед початком роботи стиліста з зачісок дівчинка може ознайомитися з переліком інструментів, а після напевне захоче повторити зачіску й на собі.

Коли принц запросив на бал, не можна нехтувати зовнішністю. Вдягаючи казкову красуню, дівчинка частіше міркуватиме про власний гардероб: комбінації одягу, чистоту речей, чи попрасовані вони.

  • «Проблеми обличчя Барбі»
  • «Модний перукарський салон Барбари»
  • «Одягни принцесу»

Подібні онлайн-ігри невимушено перетворюють дівчинку на леді, яка знає багато про догляд за собою. Хто знає, можливо, одного разу таке віртуальне захоплення стане реальним і переросте у справу всього життя.

 
Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи