Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як обрати запірну та регулюючу арматуру?

Запірна арматура – пристрої, які необхідні для встановлення на трубопроводах, щоб перекривати потоки води чи інших рідин та газів до їхньої повної зупинки. Підприємства, які працюють у цих галузях, потребують придбання якісного та надійного обладнання. Придбати запірну арматуру можна на сайті https://prominstal.com.ua/.

 

Критерії вибору запірної арматури

Перед замовленням необхідної арматури, рекомендується визначитися із її призначенням. Зокрема вона поділяється на:

  • Запірну, це та, яка необхідна, щоб перекривати рух потоку газу чи рідин.
  • Регулюючу, вона використовується, щоб управляти потоком робочих середовищ через тиск та температуру, досить популярною є арматура для регулювання нафтового, газового та водяного потоків.
  • Запобіжну, цей тип обладнання необхідний, щоб автоматично рятувати трубопроводи та оснащення від технологічного змінення різних процесів.
  • Змішувально-розпридільну, вона поєднує або роз’єднує робочі середовища у потрібних напрямках.
  • Захисну, її функція – відсікати і автоматично захищати трубопроводи від змін, що виникають у процесі роботи.

Асортимент такої арматури досить великий, він включає:

  • засувки;
  • вентилі;
  • запірні крани;
  • клапани;
  • затвори.

Також варто обирати пристрої і відповідно до сфери, де вони будуть застосовуватися. Зокрема, промислові типи обладнання підходять до різних галузей, наприклад, комунальних, нафто чи газопроводів. Є спеціальні види арматури, це означає, що вона здатна працювати у екстремальних умовах, при високих показниках тиску. Окремо виділяють судову, яка експлуатується на морських та річкових судах. Найпопулярнішим та найвідомішим видом є сантехнічна, адже активно вона використовується у побуті.

До переваг таких пристроїв варто віднести легкість їх встановлення та можливість ремонту при необхідності. 

Переваги замовлення у «Промінстал»

Інтернет-магазин компанії «Промінстал» пропонує великий різних типів вибір сучасної арматури, яка відрізняється чудовою якістю, має підтвердження ГОСТу, відповідні сертифікати. Усі вироби виготовлені надійними та перевіреними виробниками, мають потрібні дозволи на застосування на підприємствах. 

Компанія пропонує лише сучасні рішення, доступні ціни та чудовий сервіс. У разі будь-яких запитань покупці завжди можуть звернутися до менеджерів та дізнатися усю необхідну інформацію.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи