Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як обрати якісний сервіс для авто з ГБО?

Придбавши омріяний транспортний засіб, перед кожним власником постає питання, де надалі обслуговувати своє авто. Сервіс повинен мати сучасне обладнання, кваліфікованих співробітників, гарні відгуки від клієнтів.

Столична компанія Motor-Gas відповідає саме таким вимогам. Сервіс вже понад 15 років займається встановленням та обслуговуванням ГБО на авто. За цей час автосервіс набув великої популярності серед автовласників, адже газ на авто у Motor-Gas встановлюють та обслуговують, використовуючи виключно якісне та сертифіковане обладнання. 

На даному автосервісі по встановленню та обслуговуванню систем ГБО ви можете отримати консультацію, професійну діагностику, монтаж газових систем. Вам нададуть ряд інших послуг, наприклад, з ремонту гібридних авто від кваліфікованих майстрів.

Motor-Gas забезпечує своїх клієнтів повноцінним сервісом з обслуговування газобалонного обладнання. На СТО можуть запропонувати устаткування відомих виробників. Все потрібне обладнання та інструмент завжди є в наявності. До монтажу вас проконсультують, щоб підібрати правильний варіант газової системи та відповісти на запитання стосовно принципів роботи, подальшого технічного огляду ГБО на вашому авто.

Motor-Gas дає 3 роки гарантії на встановлене газове обладнання, без обмежень пробігу. Спеціалісти зазначають, що багато автомобілів, які своєчасно обслуговувались на сервісі, проїхали вже 120, а дехто і 350 тис. км. 

_7KVRopaq6vkjyvoK8uf18K5aLiacOqjJe2tMRU4WYFNoGhcJqc3Lx3gvv0sH8wUCFqbSr_X3cuqujsbd2Hr8YspElUdE1BPzwa2yhT1yjv4BCt7UHidpj3SYB_JKdPMCOJPO61RJeKdmTwxJP27iU8

Зверніть увагу, що професійне СТО може запропонувати своїм клієнтам:

  • широкий вибір сертифікованого ГБО для різних автомобілів та на різний бюджет;
  • вичерпну консультацію і підбір обладнання;
  • комфортну кімнату для очікування;
  • досвідчених спеціалістів;
  • професійний інструмент, сучасне обладнання;
  • газобалонне обладнання відомих брендів;
  • можливість запису заздалегідь (бажано записатися за 2-3 дні);
  • обслуговування великих автомобілів, таких як Toyota Tyndra, Ford F-550, і не тільки.

Після того як ви встановили газ на машину варто відвідати автосервіс через 1500 км пробігу з ГБО. Такі рекомендації дають спеціалісти Мотор-Газ. Вони оглянуть та підлаштують газову систему відповідно до вашого стилю їзди. 

Наступне технічне обслуговування варто проходити кожні 10000 км. Майстри проведуть потрібний огляд автомобіля на газу. ТО допомагає попередити значні несправності у функціонуванні машини з газобалонним обладнанням. 

Наші інтереси: 

Автомобілі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи