Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як обрати стильні брендові джинси: кілька порад

Дивно уявляти, що ще 50 років тому джинси були предметом розкоші і купити їх могли лише люди із впливовими зв’язками.

Сьогодні ж цей елемент одягу не викликає такої бурхливої реакції, оскільки джинси стали звичайним елементом повсякденного одягу. Їх можна запросто одягнути на прогулянку, вечірку, або навіть на роботу, якщо там дозволяється носити стиль кежуал.

Якісні чоловічі джинси сьогодні є невід’ємним елементом гардеробу. Вони ідеально поєднуються із футболкою, сорочкою, світшотом та і взагалі практично з усіма можливими речима.

Літній варіант чоловічих джинсів

Існує кілька правил для успішного вибору джинсів, але основне з них стосується правильно обраної моделі яка зручно сидітиме на фігурі. Джинси повинні бути вашого розміру, хорошої якості, актуального фасону, кольору та відповідати сезону.

Звісно все індивідуально і залежить від фігури і вподобань. Прямі джинси є найбільш універсальним вибором. Не надто широкі але і не вузькі вони є класичним варіантом крою літніх джинсів. Такий тип пасує більшості чоловіків і користується великою популярністю.

Вузькі джинси повністю облягають ноги та бедра. Переважно пасуватимуть спортсменам та людям які хочуть підкреслити свою спортивну фігуру.

Також популярним є вільний крій джинсів з випрямленими широкими штанинами. Їх переваги у зручності і вільності. Ідеально пасують до речей спортивного стилю.

Важливо при виборі звернути увагу на висоту посадки, яка визначає зовнішній вигляд штанів. Виділяють 5 типів посадки:

  • Низька
  • Середня
  • Стандартна
  • По талії
  • Висока

Обрати якісні чоловічі джинси від Levis можна в інтернет магазині Denim https://denim.ua/g264785-muzhskie-dzhinsy-levis/. Тут легко можна підібрати необхідну модель навіть найвибагливішому клієнту. В наявності є до 100 різних видів чоловічих джинсів всіх моделей: від ультрамодних завужених до класичних широких варіантів. Джинси бренду Левіс якісно пошиті і відмінно носяться протягом довгого часу завдяки високій якості.

Варто пам’ятати ще декілька важливих порад при виборі нових джинсів:

  • Вільні джинси візуально роблять ширшою талію
  • Світлі кольори додають об’ємності
  • Облягаючи джинси можуть показати недоліки фігури
  • Низька талія візуально подовжує торс, а велика – ноги.
Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи