Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Як невдобно вийшло…» – телеканал завалили історіями про постраждалих і померлих від вакцинації

Категорія:

Американський телеканал  звернувся до своїх глядачів з проханням надсилати історії про своїх близьких, що померли від коронавірусу. Натомість отримав десятки тисяч історій про близьких, що постраждали або навіть померли після вакцинації.

10 вересня Детройтський телеканал «WXYZ-TV Channel 7» на своїй сторінці у фейсбук зробив наступне повідомлення:

«Після того, як вакцини стали доступні для всіх, чи втратили ви від COVID-19 невакциновану кохану людину? Якщо ви готові поділитися історією своєї родини, надішліть нам свою контактну інформацію у директ. Ми можемо звернутися до історії, над якою працюємо.»

Не знаю, чи отримали вони подібні історії в директ (прямі повідомлення), але у коментарях пішов шквал повідомлень про близьких людей, котрі постраждали або навіть померли після вакцинації.

На момент, коли я пишу цю статтю, під постом є вже 225 тисяч коментарів. Само собою, я не в змозі прочитати їх всі, але коли я гортав ці коментарі, то не побачив жодного про близьку невакциновану людину, котра вмерла від Ковіду. Натомість маса історій про близьких, що постраждали або навіть померли після вакцинації, а також слова підтримки тим, хто втратив близьких, та постійне запитання телеканалові: «Чому ви не розповідаєте про такі історії?!»

Ось типові коментарі:

«Таких історій у мене нема. Натомість знав хлопця, котрий зробив укол і за два дні помер від серцевого нападу. Чому ви не розповідаєте по ЦЕ?

Ні, з нами все гаразд. Але втратили одного вакцинованого члена родини!

Ні, але я втратив одного вакцинованого.

Мій тато пішов за обрій за три місяці після другого уколу».

Хто добре знає англійську мову – заходьте на це повідомлення телеканалу і читайте коментарі.

Десятки тисяч людей, історії котрих не пускають у ЗМІ, блокують в соцмережах, примушують мовчати – скористалися можливістю і поділилися своїми трагедіями. Цікаво, що цього разу фейсбук не став знищувати ці коментарі. Напевно, тому, що після того, як десятки тисяч людей прокоментували пост телеканалу – знищення цих коментарів було б ще більш потужною історією, ніж всі разом. Пам’ятаєте знаменитий «Ефект Стрейзанд».

Цікаво, що тепер робитиме телеканал, щоб перебити такий шквал коментарів? Чи розкажуть вони про хоча б деякі з цих історій? Чи просто проігнорують і вдадуть, що нічого не було? А ще можливо наймуть акторів, які будуть розповідати вигадані історії про померлих невакцинованих родичів?

Наші інтереси: 

Йде масова однобока пропаганда примусової вакцинації експериментальними, не до кінця перевіреними ліками. Історії з негативними побічними ефектами старанно замовчуються.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось так розпочинається об'єднання та пробудження людей. Це тішить! Цікаво, чому всі ці люди досі не в Parler?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось так розпочинається об'єднання та пробудження людей. Це тішить! Цікаво, чому всі ці люди досі не в Parler?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

творча сила Вишнього Батька - це першопричина, з якої постали всі речі, що існують у Всесвіті в просторі-часі