Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як легко на Луганщині придбати вогнепальну зброю

Світ:

В області був поставлений слідчий експеримент - чи можна незаконно купити і зареєструвати автомат Калашникова людині з біографією не кращою від прем'єрської. Експеримент показав - без базару!
Під час гострої президентської гонки на Луганщині можна досить легко купити на чорному ринку вогнепальну зброю і навіть зареєструвати її в правоохоронних органах. У цьому переконався народний депутат Петро Олійник, керівник Львівського регіонального виборчого штабу Ющенка, а нині - уповноважений центрального виборчого штабу Ющенка на Луганщині Петро Олійник.

"В області спостерігається зрощування правоохоронних органів із криміналітетом. Яскравим свідченням цьому є проведений нами експеримент: метою було поставлено придбання за три дні автомата Калашникова, - повідомив Олійник. - Згодом завдання ускладнили - зброю мала придбати особа з кримінальним минулим".

Експеримент вдався: автомат Калашникова таки купили, і відповідно зареєстрували - уся "процедура" обійшлася в 2 тисячі доларів. З цієї суми одна тисяча дісталася безпосередньо правоохоронним органам.

Ірина Цицак, "Суботня пошта", Львів
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи