Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як діє препарат Терафлекс на суглоби та хрящі

Терафлекс – унікальний лікарський засіб, який містить в собі інноваційну комбінацію хондроїтину та глюкозаміну, що допомагає підтримувати здорові суглоби та відновлює ушкоджену хрящову тканину.

Глюкозамін – необхідний елемент, який сприяє виробленню колагенів для амортизації суглобів і виробленню внутрішньо суглобової речовини (синовіальної рідини), адже хрящова тканина не має своїх судин для живлення поживними речовинами.

Щорічно, кількість українців, страждаючих на такі хвороби, як остеоартроз, дистрофічні захворювання хребта та суглобів, остеохондрози, періартрити збільшується в геометричній прогресії, і, чим старше вік людини - тим більш виражено ці хвороби нагадують про себе.

Препарати на основі хондроітину і глюкозаміну – надійна допомога при больових синдромах

Серед всіх представлених медичних ліків, засіб для відновлення суглобів «Терафлекс» - безперечний лідер, адже володіє неперевершеними властивостями:

  • сприяє зменшенню болю в колінних і тазостегнових суглобах, ліктях, хребті;
  • знижує прояви остеоартрозу;
  • сприяє уповільненню процесів руйнування хрящової тканини;
  • в порівнянні з іншими знеболюючими препаратами, «Терафлекс» можна використовувати на протязі довгого часу;
  • хондропротектори володіють меншими побічними ефектами в порівнянні з протизапальними препаратами;
  • глюкозамін і хондроїтин – речовини природного походження.

Одним із перших симптомів, який вказує на проблему з суглобами – є хрускіт у суглобах. Це перший дзвіночок, який вказує, що варто приділити своєму здоров'ю більшу увагу. Досить часто, препарат Терафлекс назначається з іншими нестероїдними знеболюючими та протизапальними засобами, що дозволяє значно підсилити ефект використання цього препарату.

Принцип дії терафлексу на суглоби та хрящі

Хондроїтин та глюкозамін – вкрай необхідні будівельні матеріали для ваших суглобів, які дозволять підтримувати клітини-хондроїцити, що входять до складу хрящів поживними речовинами. Глюкозамін, який бере безпосередню участь в утворенні гіалуронової кислоти – важливий компонент, який позитивно впливає не тільки на хрящі та суглоби, чинить протизапальну дію, але і забезпечує пружність шкіри.

Варто пам’ятати, що чим більші фізичні навантаження (особливо тривалі) – тим вище ризик отримання вищеперерахованих захворювань суглобів, тому, при перших ознаках, варто звернути свою увагу на «Терафлекс», який стане надійним помічником в боротьбі з болем в суглобах.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи