Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Я можу бути «криголамом», який знищить стару систему - Ольга Богомолець

Я готова "відкласти" своїх дітей, своє життя і працювати задля створення нової країни. Моя старша донька - їй 19 - була у перших рядах на барикадах на Грушевського. І я точно знаю, як сивіють матері. Та як народжуються патріоти. Ми з вами зобов'язані перемогти. І ми переможемо - написала Ольга Богомолець на своїй фейсбук-сторінці під час перебування в Івано-Франківську.  

140429-bogomolec-2.jpg

Ольга Богомолець в Івано-Франківську
Ольга Богомолець в Івано-Франківську

Івано-Франківськ. Дуже боляче... Пригадую, як нам заносили ще, і ще, і ще поранених, і лікарі стояли, тримаючи шприци в посинілих руках, щоб не згаяти ні секунди, тому що снайпери стріляли на знищення.

Вони не залишали лікарям шансу врятувати життя. Кулі заходили прямо в серце, коронарні артерії, мозок, очі. Шансу не було. Я і кожен, хто знаходився там, були доведені до відчаю, тому що розуміли: ми живемо в абсолютно кримінальній державі, де якісь політики ставлять свої корупційні інтереси, свої амбіції, вище за людське життя - життя наших хлопців, наших друзів.

І це був той момент, коли я зрозуміла, що жити і працювати лікарем в державі, де хтось може дати вказівку стріляти в людей, я не можу й не хочу. І після цього прийняла абсолютно відповідальне рішення: допоки чесні, професійні, моральні люди не підуть у владу, ніякого громадянcького суспільства, ніякого порядку в Україні не буде.

І ми маємо розуміти, що відповідальність, у тому числі, лежить і на нас, на кожному. Я можу бути «криголамом», який знищить стару систему. Я готова "відкласти" своїх дітей, своє життя і працювати задля створення нової країни. Моя старша донька - їй 19 - була у перших рядах на барикадах на Грушевського. І я точно знаю, як сивіють матері. Та як народжуються патріоти. Ми з вами зобов'язані перемогти. І ми переможемо - написала Ольга Богомолець.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи