Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 108
  • Переглядів: 119

Вже другий. ЗСУ збили над Азовським морем ще один російський літак А-50

Категорія:

Це була спільна операція Повітряних сил та ГУР. В соцмережах поширюються відео з палаючим літаком та моментом його збиття у небі. На кадрах видно, як літак випускає теплові пастки, які мають збити з курсу ракети.

24022401.jpg

Фото: літак А-50

Ймовірно одна з ракет влучила в таку пастку, інша влучила в літак, після чого було чути та видно вибух у повітрі.

На ще одному відео показано вже, що літак впав на землю та горить. Голос за кадром говорить, що вони знаходяться у селищі Трудова Вірменія, що у Краснодарському краї РФ.

Знайдено залишки 10 москальських офіцерів, які були на борту літака А50, повідомив речник Української добровольчої армії Південь, голова Громадської ради при Одеській ОВА. А це – унікальні фахівці, яких не підготуєш за рік-два. Літак А50 – це унікальний літак, а не просто винищувач, а літаюча фортеця. Такі літаки РФ виробляти не може, тому що комплектуючі є іноземного виробництва, зауважив Братчук.

Нагадаємо, 14 січня цього року Повітряні Сили Збройних Сил України знищили ворожий літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50 та повітряний пункт управління противника Іл-22.

Наші інтереси: 

ЗСУ знищують ворожі літаки та наближають нашу перемогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На думку Леоніда Цехановського, літак А-50 було збито натівською ракетою з натівського літака. В України нема для цього зброї. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На думку Леоніда Цехановського, літак А-50 було збито натівською ракетою з натівського літака. В України нема для цього зброї. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!