Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Високу урожайність допоможуть забезпечити добрива та засоби захисту

Майже кожен українець володіє своєю земельною ділянкою, де, завдяки завзятій праці, любові та догляду за рослинами, можна отримати якісний і головне - екологічно безпечний врожай плодової та овочевої продукції до свого столу на цілий рік.

Одна з найбільших проблем, з якою стикаються більшість городників – купівля якісного насінневого матеріалу, який забезпечить бажаний результат. Відповідь – проста, свій вибір потрібно довіряти тільки перевіреним продавцям, серед яких http://urozhay.com.ua/ - один із найкращих варіантів.

Від посіву до збирання врожаю. Що потрібно садоводу та городнику в період вегетації рослин

Окрім якісного насіння, важливо забезпечити рослини поживними речовинами на всьому етапі вегетації, а також захистити від шкідників і хвороб. Завдяки пропозиції інтернет-магазину, вибір садового та городнього інвентарю, добрив, насіння і засобів захисту ще ніколи не був такий простий незалежно від того, чи у Вас невелика земельна ділянка біля будинку, чи Ви володієте фермерським господарством. В каталозі інтернет-магазину представлені найбільш затребувані товари:

  • якісне професійне насіння від відомих виробників та перевірених постачальників;
  • інсектициди для захисту рослин від надокучливих шкідників;
  • фунгіциди для боротьби з хворобами рослин та садових дерев;
  • стимулятори росту рослин;
  • протруйники та прилипачі;
  • мінеральні, органічні добрива;
  • ґрунти та товари для поливу.

Боротьба з найбільш надокучливими шкідниками

Останнім часом, більшість городників стикнулись з неймовірно агресивним розмноженням небезпечної білокрилки, яка здатна досить серйозно нашкодити як городнім та садовим культурам, так і кімнатним. Окрім цього, цей шкідник є одним із головних переносників вірусних та грибкових захворювань рослин. Одні із найбільш популярних культур для цього шкідника є сімейство хрестоцвіті (капуста, гірчиця, дайкон, редис), і, якщо у Вас на ділянці виявлено цього шкідника, потрібно негайно вживати заходи по боротьбі з ним. Для цього, можна вибрати з каталогу такі засоби, як наприклад інсектицид пролонгованої дії (3-5 тижнів) під назвою «Актара» або препарат «Енжіо», які прекрасно борються не тільки з білокрилою, але і колорадським жуком, тлею, цикадками, попелицями, довгоносиком та яблуневим квіткоїдом. Серед переваг вибору цих препаратів:

  • швидкість дії та тривалий захист;
  • універсальність застосування;
  • безпечність для рослин та бджіл.

Обираючи надійного постачальника товарів для саду і городу, можна гарантовано отримувати висококласні врожаї.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи