Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вимоги до армійського тактичного одягу

У багатьох галузях діяльності необхідна спецформа, яка буде забезпечувати можливість тривалого перебування людини у польових чи екстремальних умовах. Широкий асортимент тактичного одягу та взуття надається у профільних магазинах. Wiking — один з таких, де пропонуються речі для військових та одяг в стилі мілітарі відмінної якості. Завітавши на інтернет магазин тактичного одягу та спорядження, можна підібрати все необхідне екіпірування за доступною ціною на будь-який сезон. У виготовленні виробів тактичного призначення дотримуються певних нормативів, внаслідок чого такі речі забезпечують військовим, поліціянтам та представникам інших спецслужб зручність та комфорт за будь-яких умов.

Надійність та міцність

Військовий одяг та взуття використовуються не один день. Вони повинні бути максимально надійними та зносостійкими. Такий результат досягається завдяки спеціальним технологіям пошиття, які полягають у наступному:

  • використання сучасних варіантів тканин, що створюються шляхом специфічної обробки волокон, внаслідок чого утворюється міцне, стійке до механічних пошкоджень, зносостійке полотно;
  • застосування спеціальних схем зшивання — стійкі рядки на розрив, додаткові елементи надійно зафіксовані на одязі в максимально зручному для людини положенні.

Створений за такими технологіями одяг в стилі мілітарі популярний не лише серед представників спецслужб. Його успішно використовують для повсякденного носіння або хобі туристи, мисливці, рибалки.

rC_sfFI2bBpSY9okayqkyImCBzTsDpFeswQRji3wGy9SfcTh10gEHEHHz35gsBGiC7ySUKzAUti-5caVkjQUpkAwb86-JKWrudGCbBZ7nU_qu1Id4NPwe-KgGsjY8nNGjTvsQebsAHjYfcmxWo4A7uWX8ssRBbGeAcVumBjtRzHtlchwyPq7_7yZeWllX1sc

Ергономічність та функціональність армійських речей

Одяг та взуття для військових мають забезпечувати легкість ходьби, бігу, виконання інших дій. При цьому важливо, щоб екіпірування гарантувало комфорт у будь-яку погоду. Тому в зимових та літніх виробах передбачена оптимальна терморегуляція, повітропроникність.

Певна категорія товарів, яку постачає у продаж військторг, має вологозахисні властивості. Оскільки у військових зазвичай під рукою має бути все необхідне для особистого захисту та виконання своїх обов'язків, флісові кофти, куртки, штани оснащуються певною кількістю кишень, фіксаторів для бойового комплекту та інших предметів, що допоможуть вижити в екстремальних умовах. Мілітарі одяг не повинен обмежувати рухів, він має бути ергономічним, легким, комфортним. А оскільки можуть передбачатися складні умови експлуатації тактичних виробів, кросівки, черевики та інше взуття виготовляються з матеріалів із грязевідштовхувальними властивостями.

Наші інтереси: 

Комфорт в екстремальних умовах.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи