Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Викрадення російськими дипломатами реліквій Запорізького козацтва

Світ:

Днями відбулося безпрецендентне і абсурдне дійство.
Спецгрупа з колишніх чи нинішніх бойовиків ГРУ Росії, здійснила зухвалий напад на музей Кубанського козацького війська в Ховеллі, штат Нью-Джерсі, США.

Брутально зламавши двері і печатки, грабіжники проникли в приміщення музею і винесли зазделегідь приготовані для них пакунки з так званими козацькими регаліями, серед яких речі, зброя, документи часів Нової Січі.

Вже знаємо, що поцуплені грамоти про передачу Кубані Запорозьким козакам, булави, прапори, значки, зброя запорожців...

Як повідомили газети Кубані, вкрадене знаходиться в консульстві Росії в США. Подробиці на сайті \"Нова Січ\". www.novasich.org.ua

Ходять чутки, що нинішнє керівництво Краснодарського краю виділило на цю спецоперацію 5 млн. дол.

Нагадуємо, що 7.10.2006 року були збори козаків, зафіксовані поліцією, був позов до суду про визнання нелігітимними всіх рішень так званного отамана Кубанців Певнева, який нелігітимний з 2000 року.

Можна говорити про зухвалу крадіжку офіційними представниками нинішньої російської влади власності організацій і приватних осіб США з території США!

А це можна розцінювати тільки так!

Вимагаємо від офіційних осіб США блокувати всю дипломатичну пошту Посольства Росії в США, яка перевищує розмір звичайного конверту!

Просимо провести всебічне розслідування цього інценденту і дати йому належну правову оцінку.

Якби Посольство США провело подібну операцію на території Росії, як би це назвала російська преса? Ми що, повинні думати про проблеми суверенітету США?

Вимагаємо повернути всі регалії козаків у музей міста Ховелл!

Козацький журнал \"НОВА СІЧ\"

Від редакції журналу: вже кілька місяців купка українських журналістів і один Американський отаман намагаються призупинити передачу наших реліквій Росії.

Ми вже майже перемогли.Втрутилися бандити, які все забрали і перевезли до Консульства Росії в Нью-йорку. Ми мовчимо про дебілізм і дегенерацію нинішньої української влади. У США, виходить, теж...

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи