Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Використання фіброцементних плит під час будівництва: які переваги?

Під час будівництва завжди потрібно використовувати лише найкращі будівельні матеріали, особливо під час зведення стін та встановлення перегородок між кімнатами.

У таких випадках доцільно використовувати плити із фіброцементу.

Використання фіброцементних плит

За своєю структурою, що складається з цементу, армованих волокон та інших наповнювачів фіброцементна плита відноситься до міцного будівельного матеріалу та практично не має обмежень щодо свого використання у будівництві.

фіброцементний фасад

Застосування цих матеріалів при виробництві плит сприяє наступним властивостям:

  • Повноцінна стійкість до вологи;
  • Екологічність: у процесі виробництва плит не використовується азбест, який негативно впливає на здоров’я;
  • Підвищена стійкість до пошкоджень;
  • Термостійкість;
  • Легкість під час монтажу;
  • Практично необмежені у своєму застосуванні завдяки міцній структурі;
  • Низька ціна, що позитивно впливає на вибір покупця;
  • Використовуватись може практично на всіх етапах зведення будинку.

 

 

Види фіброцементних плит від Siniat

  1. Під час встановлення перегородок в будинку рекомендовано встановлювати плити Cementex 8 від компанії Siniat. Цей вид плит є стійким до грибків та підвищеної вологості,  не піддається механічним пошкодженням. Товщина плити 8 мм, вага – 33,4 кг.
  2. Для декору стелі рекомендовано встановлювати спеціально розроблену плиту Siniat Cementex 6 з гладкою поверхнею, що полегшує подальше нанесення фінішного покриття для оздоблення стелі. Товщина плити 6мм, вага – 25,1 кг.
  3. Плита Siniat Cementex 10 ідеально підходить при оформленні фасадних елементів будинку завдяки своїй легкості та універсальності. Товщина плити 10 мм, вага – 41,8 кг.

Всі типи фіброцементних плит від компанії https://cementex.siniat.ua/ мають однакові типорозміри 2400 х 1200 мм, що дозволяє мінімізувати незручності при транспортуванні та полегшити подальші монтажні роботи.

Для кріплення до основи рекомендується застосовувати металевий профіль, що кріпиться до плит за допомогою саморізів та дюбелів. При виникненні проблем у процесі монтажу слід звернутися за консультацією до спеціалістів Siniat та гарантовано отримати детальну консультацію.

Компанія Siniat є частиною Etex Group, глобального концерну з виробництва та продажу будівельних матеріалів, що має представництва по всій Європі, Африці і Південній Америці.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи