Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вибрики політкоректності

У штаті Міннесота зняли з показу класичну дитячу виставу «Попелюшка» тому, що 98% акторського складу були білі.

Художній керівник театру Майкл Бриндисі (Michael Brindisi) пояснив, що рішення було ухвалено після того, як з’ясувалося, що майже увесь акторський склад театру – білі. Тому театр відмовився від постановки та звільнив увесь акторський склад, щоб почати роботу над виставою «з чистого листа». Для чого театр найняв консультанта з питань расової різноманітності. Як стверджує Майкл Бриндисі, деякі актори були розчаровані, але з розумінням і повагою поставилися до такого рішення.

Важко назвати таке рішення розумним. Цей театр набирає своїх акторів у місті Шангассен (Chanhassen) на південному заході від Міннеаполісу (того самого, де смерть наркомана і грабіжника Флойда стала спусковим гачком для масових погромів). У Шангассені 92,5 відсотка мешканців – білі. Неповні 3% - латинос та ще 1,1% - чорношкірі. Тобто, якщо у вас в місті майже немає негрів, і ви ставите виставу з романо-германського фольклору часів, коли там не знали про існування негрів – ви все рівно маєте десь знайти негрів, щоб вони грали ролі кельтів, германців, романів.

От уявіть собі, що в театрі якійсь з африканських країн будуть ставити виставу за мотивами місцевого давнього фольклору (часів задовго до появи там білих) – і в якості умови треба буде обов’язково знайти білих та азійських акторів, щоб зіграти місцевих вождів та чаклунів. Абсурд.

Взагалі, після того, як у США почали обов’язково вводити чорношкірих акторів, щоб грали у кіно завідомо білих персонажів, по інтернету прокотилася хвиля пропозицій, хто із відомих білих акторів мав би зіграти історичних чорношкірих персонажів – скажімо, Мухамеда Алі, Мартина Лютера Кінга, Нельсона Манделу тощо. Смішно і водночас сумно. Бо коли чорношкірий актор грає білого героя – то це називається політкоректність, а коли білий актор гратиме чорношкірого героя – це називається «расизм».

 

Наші інтереси: 

Політкоректність вже давно перетворилася у свою протилежність - антибілий расизм.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Політкоректніть - це інструмент руйнування білих народів. Тому вона спрямована лише в одному напрямку - проти білих.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Політкоректніть - це інструмент руйнування білих народів. Тому вона спрямована лише в одному напрямку - проти білих.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Нічого додати !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !