Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вибір правильного посуду на весiлля

На такому великому торжестві, як весілля, звісно, ​​все повинно бути продумано до дрібниць. Зокрема, це стосується правильного вибору посуду та правильної розстановки сервірів. Кожен окремий декор утворює привабливий натюрморт. Інтернет-магазин посуду пропонує великий асортимент товарів, що виготовлені з якісних матеріалів та мають неймовірно привабливий зовнішній вигляд. 

Обрати сервізи в сучасному або ж старовинному стилі можуть усі бажаючі. Також дуже зручно, що на сайтах всі товари розбиті на категорії, по виду, матерыалу ы призначенню. Наприклад, перед святом, доволі легко купити новорічні скатертини та доповнити інтер'єр приміщення.

Оформлення весілля в сучасному стилі

Дотримуватися правильного порядку набагато легше, ніж ви думаєте. Вибраний посуд для весільного столу повинен відповідати загальній сервіровці. Якщо ви святкуєте своє весілля з великим розмахом, ви, звичайно, можете орендувати посуд у святкової служби, організатора вечірок або кейтерингу. Посуд, який здається в оренду, зазвичай простий білий або має вузький срібний або золотий обідок. Цей нейтральний столовий посуд доповнює багато весільних стилів і колірних схем. Однак, якщо ви хочете декоративний посуд для свого весільного столу, вам, можливо, доведеться шукати цей посуд трохи довше.

Якщо ви хочете відсвяткувати весілля в меншому масштабі, ви можете використовувати власний посуд і позичити аксесуари у родичів або друзів.

Якщо у вас є тільки простий посуд, але ви хочете, щоб він був трохи більш декоративним, ви можете вибрати різнокольорові серветки, кільця для серветок, стрічки і живі квіти для сервірування столу. Не просто позичайте тарілки та сервірувальні чаші для свого столу, будь ласка, не забудьте про свічники, чаші для прикрас, вази для квітів, підставки для тортів і, звичайно, красиві чашки для чаю та кави.

Оформлення весільних столів

Посуд для весільного торжества поділяється на порцеляновий, фаянсовий, керамічний, скляний, кришталевий, металевий та інший посуд. Безумовно, для весільного торжества можна використовувати будь-який вид посуду, який має особливе призначення. Центральна точка сервіру - блискуча підкладка: зі сріблястого або золотистого кольору, іноді з кольорової порцеляни, кераміки або кольорового скла. Тарілка зарядного пристрою більша за звичайну обідню тарілку. Він залишається перед гостем протягом усієї трапези і служить основою для інших тарілок, які знову піднімаються і опускаються. Для густих супів використовується супова тарілка, а для прозорих — бульйон і супниця.

Якщо ви подаєте гостям спаржу або фрукти, ви повинні поставити миску для пальців, наповнену теплою водою. Якщо страви ставлять на стіл у мисках або блюдах, то гості, як правило, сервірують самі, у цьому випадку сервіровка повинна бути завершена з самого початку: на нижній тарілці велика тарілка для основної страви, а потім тарілка поменше. для першої та другої страв Завершіть суповою тарілкою або мискою для супу.

Схема розсадження – розташування на кожному столі

Келихи створюють вертикальні акценти та надають малюнку та кольору дизайну столу. Існують різні типи окулярів: наприклад, ефектні і тонко декоровані, огранені і атласні. Деякі типи мають кольорові чаші або ніжки, які гармоніюють з кольоровою гамою столових прикрас. Ви можете прикріпити бирки з іменами до ніжок фужерів. Ви можете прикрасити келихи та ніжки шампанського квітами, перлами або стрічками. Якщо ви використовуєте склянки замість ваз для квітів, ви повинні стежити, щоб вони не були занадто високими і щоб спілкування між гостями не перешкоджало.

Келихи для напоїв розташовують по діагоналі праворуч над підкладкою. Келихів, так би мовити «4 кристалів», не повинно бути більше 4: великий келих для води, келих для шампанського, фужер і рюмка. Власне, загальна кількість склянок залежить від вибору напою. Також існує суворий порядок розташування келихів: ззовні всередину. При розстановці потрібно керуватися кінчиком ножа для м'яса.

Часто столовим приладдям приділяють дуже мало уваги, але їх стиль повинен узгоджуватися із загальною сервіровкою столу.

Більшість закладів громадського харчування та прокатів пропонують традиційні столові прилади, які підходять для більшості свят. Якщо у вас або вашої родини є гарні вироби зі срібла, ви можете використовувати їх для позначення почесних місць для вас обох як молодят. Столові прибори поділяються на загальні, або допоміжні, або особисті, або основні столові прибори.

До допоміжних столових приладів відносяться ополоники для супів і гарячих напоїв, велика виделка з 2 подовженими зубцями і ніж для птиці і м'яса, ніж для торта, щипці для цукру і для морозива і т. д. Ніж для торта має особливе, символічне значення, адже розрізання весільного короваю є першою спільною дією подружжя. З цієї причини цей ніж зазвичай прикрашений гарним бантом.

Наші інтереси: 

Торжество.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи