Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Встановлення теплої підлоги під ламінатне покриття: що необхідно врахувати?

Підлогове покриття з ламінату - популярний вибір тих, хто бажає отримати гарну, міцну і вишукану підлогу.

Безсумнівна перевага ламінату - висока зносостійкість в порівнянні з масивною деревиною, оскільки поверхня даного підлогового покриття вкрита спеціальним захисним шаром, вберігає поверхню від появи подряпин і забезпечує легкий догляд за поверхнею. Також, до переваг цього підлогового покриття варто віднести те, що він не схильний до викривлення і деформації при різких перепадах температури, що робить ламінат одним з кращих матеріалів при облаштуванні теплої підлоги за допомогою інфрачервоних плівок.

Що варто знати при облаштуванні теплих підлог під ламінатне покриття

Якісні нагрівальні елементи https://in-heat.kiev.ua/otoplenie/teplyy-pol-pod-laminat/ - ідеальний вибір для тих, хто втомився вранці ставати ногами на холодну підлогу. У магазині електроопалення доступний широкий перелік обладнання для облаштування теплих підлог - від самих нагрівальних елементів (плівок, що нагрівають кабелі і мати) до фурнітури і аксесуарів, необхідних для підключення.

Одна з головних умов монтажу ламінату на теплу підлогу - наявність компенсаційного зазору в 15 мм, який дозволить усунути ризик деформації підлогового покриття. Варто врахувати, що рекомендована максимальна температура для нагріву підлоги становить +27 градусів (зазвичай, виробник вказує температурні параметри експлуатації підлогового покриття з ламінату). Датчик температури підлоги - обов'язковий елемент, який дозволить контролювати комфортний температурний режим.

Один з найпопулярніших товарів магазину - готовий комплект інфрачервоного плівкового покриттяHeat Plus під ламінат у базовій комплектації з можливістю зміни параметрів, який складається з усіх необхідних комплектуючих:

  1. інфрачервоної плівки Heat Plus, шириною 50, 80 і 100 см (довжина - на ваш вибір);
  2. програмованого терморегулятора E51.716, здатного забезпечити регулювання температурного режиму на площі в 16 кв.м.;
  3. теплоізолюючої підкладки;
  4. набору аксесуарів і проводів для підключення інфрачервоної плівки.

Переваги системи «Тепла підлога»

Одне з головних достоїнств теплої підлоги - низьке енергоспоживання, яке на 10-25% нижче, ніж інші види електричного опалення підлог. Також варто відзначити високі експлуатаційні якості і неймовірну довговічність такої системи. Теплі підлоги забезпечують рівномірний і швидкий прогрів приміщень до заданої температури, що особливо важливо, коли в квартирі є маленькі діти.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи