Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 108
  • Переглядів: 115

"Ворог у 20 км, а вони йолки саджають!": жителі Краматорська обурені заміною дерев у центрі міста

Категорія:

Світ:

Біля фонтану у Сквері профспілок у центрі Краматорська комунальники зрізали понад пів сотні акацій і ясенів, а замість них посадили 35 кримських сосен.

24022901.jpeg

Фото: kramatorskpost

Проте містяни таке рішення не підтримали, ба більше, були обурені. До діалогу з краматорцями навіть довелося долучитися начальнику військової адміністрації Олександру Гончаренку, повідомляє Kramatorsк Post.

Після повідомлення на Facebook-сторінці спільноти Краматорська, що у центрі міста почали висаджувати сосни замість нещодавно зрублених листяних дерев, люди почали критикувати таке рішення.

У краматорців є три претензії у звʼязку з цим "озелененням".

Перша: навіщо потрібно було зрубати акації, які давали тінь в літню спеку? Друга: навіщо витрачати гроші на ялинки, коли росіяни за 20 кілометрів від міста і всі кошти зараз потрібно спрямовувати на оборону. Третя: навіщо взагалі займатися озелененням, коли йде війна, ворог наближається до міста, і зараз перше, що треба робити, це будувати оборонні споруди.

А ось допис з поясненнями очільника військової адміністрації Гончаренка, який складно коментувати.

Наші інтереси: 

Абсурдні дії влади (як центральної, так і місцевої) вражають своїм безумством. Дії влади в Краматорську нагадують дії київської районної влади, яка купила сковорідки та барабани в шкільні укриття, щоб відкусити собі бюджетних грошей (їм байдуже, що купляти, аби відкат був!)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи