Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зброя для українських патріотів – розмова Андрія Шараскіна та Георгія Учайкіна (+відео)

Категорія:

Світ:

Українські власники зброї взяли на себе відповідальність і на місці дали відсіч ворогу. Зараз вони беруть відповідальність за всю країну. Власники зброї утворили живий організм, який практично сам себе забезпечує та все контролює як певна неурядова організація вільних та свідомих громадян. Дії правоохоронних органів, спрямовані на вилучення отриманої у законний спосіб зброї, зокрема, у добровольчих формувань, можуть трактуватися як діяння, що направлені на зниження обороноздатності, і мають каратися згідно зі статтею 111-1 Кримінального кодексу України. 

Андрій Шараскін (народний депутат України IX скликання, командир роти кіборгів, режисер) та Георгій Учайкін (голова Наглядової ради "Української асоціації власників зброї") обговорили питання володіння та зберігання зброї. В мирний час велика кількість зброї у населення вважалась небезпечною, але зараз, у воєнний час, це засіб для оборони себе, рідних та усієї країни.

Станом на сьогодні важливо закріпити:

1) що ми будемо робити з автоматичною зброєю, яка є в населення.
2) врегулювати питання подальшого функціонування всіх ДФТГ, ТРО, об’єднати їх в єдину схему.

Ми знаємо, що злочин – роззброювати українців, які власними силами змогли побудувати потужну систему. Зараз не діє правовий режим цивільного часу, тому всі інструкції, закони, що діяли в мирний час, не працюють.

До Кримінального кодексу внесено статтю 111-1, яка визначає кримінальне покарання за посягання колаборантів на національну безпеку, зокрема, у вигляді надання допомоги агресору у веденні бойових дій проти добровольчих формувань, які самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.  

Тобто, дії правоохоронних органів, спрямовані на вилучення отриманої у законний спосіб зброї, зокрема, у добровольчих формувань, можуть трактуватися як діяння, направлені на зниження обороноздатності, проти національної безпеки.

Все має працювати на перемогу!
✅ Бути дисциплінованим.
✅ Виконувати ті функції, які зазначив командир.
✅ Дотримуватися техніки безпеки.
✅ Вдосконалюватися, готуватися до складних часів і до тривалої боротьби.

Зараз ми точно знаємо, що наше завдання – не пропустити ворога, знищувати його на кожному відповідальному напрямку.

Тож питання зброї буде актуальним для країни, яка стоїть на фронтирі, для країни, яка не поміняє свого сусіда, яка визначилася практично в повному складі з тим, хто вона, які у нас предки та що ми хочемо бачити у майбутньому.
 

Наші інтереси: 

Формування правильно організованих озброєних українських громад – демосів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи