Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влада за державні кошти охороняє і годує «тітушок»

Категорія:

Світ:

На акції Партії регіонів під Маріїнським парком влада використовує адміністративний ресурс. Так, на акції у робочий час за обігрів та харчування "тітушек" у Маріїнському парку відповідає заступник начальника центру (з матеріально-технічного забезпечення) Державної служби з надзвичайних ситуацій Валерій Кунцевич.

Про це повідомила Українська правдаНа акцію підтримки Президента і Партії регіонів звезли з регіонів молодиків спортивної статури, яких називають "тітушками". За це їм платять від 250 до 500 гривень на добу. 

Як повідомляє Радіо Свобода, багато його учасників ховають обличчя і не розмовляють з журналістами. Перед ними виступають політики з Партії регіонів. На територію, оточену міліцейським кордоном, перед парламентом їх пускають групами. Туди черга. Збоку стоять молодики без партійної символіки.

Нагадаємо, що поняття «тітушки» з’явилося після 18 травня цього року, коли під час заходів до Дня Європи представниками так званих антифашистів було побито двоє журналістів. Серед тих, хто найбільше «відзначився» під час нападу, був Вадим Тітушко, якого пізніше засудили до позбавлення волі на три роки зі звільненням від виконання призначеного покарання терміном на два роки. Після цього людей певного типажу — спортивного вигляду, які часто виконують роль найманих провокаторів, а також співробітників владних силових структур у цивільному, почали називати тітушками. До речі, нещодавно вільна інтернет-енциклопедія «Вікіпедія» поповнилася матеріалом про тітушок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи