Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Віза в Англію: що необхідно для успішного оформлення документів

Оформляючи візу в різні країни світу, кожен українець може зіткнутися з головною проблемою - правильною підготовкою всіх необхідних документів і даних.

Самостійно зробити це і отримати очікуваний позитивний результат - доволі проблематично, тому багато хто з нас шукають спеціалізовані візові агентства як https://www.worldvisa.com.ua/viza_england, які здатні допомогти в цій нелегкій справі. Звичайно, ситуація, пов'язана з коронавірусом в 2021 році - внесла деякі свої корективи і ускладнила виїзд з країни, але він все одно актуальний для багатьох наших співвітчизників, котрі продовжують поїздки.

Від підготовки документів до звернення в консульство. Етапи отримання візи в Англію

Залежно від цілей поїздки в ту чи іншу країну, кожне консульство може висувати свої вимоги до документів, тому варто з повною серйозністю підійти до їх оформлення і якісному перекладу на англійську мову.

Як приклад, можна взяти оформлення візи в Англію. Найпростіший спосіб - оформлення англійської візи онлайн, для цього необхідно:

  • зареєструватися на сайті посольства;
  • правильно оформити візову анкету;
  • заповнити анкету;
  • надати відсканований пакет документів.

При подачі всіх необхідних даних без допущених помилок можна розраховувати на високу ймовірність отримання візи з першого разу. Видів віз в Англію - кілька:

  1. стандартна туристична;
  2. дитяча;
  3. віза для здійснення бізнес-питань;
  4. студентська, гостьова і робоча візи.

У більшості випадків громадяни вибирають туристичні візи, які дозволяють подорожувати по Великобританії до 180 днів (віза на короткий термін), відвідувати близьких і знайомих. Віза на тривалий термін може бути надана на різну кількість років і аж до 10 років. Варто врахувати, що деякі надані документи мають бути нотаріально засвідчені. Щоб скоротити час на підготовку пакету документів, рекомендується відразу оформляти їх на англійській мові.

Головне значення в рішенні питання про видачу візи в Англію має правильно заповнена візова анкета, яка складається з питань про цілі поїздки та Ваших даних. Про прийняте консульством рішення кожен хто подав документи - буде повідомлений електронною поштою. Важливо знати, що при самостійній подачі документів,у процентному співвідношенні отримали візи - близько 10%, тому однозначно варто звернутися за допомогою до візового агентства.

Причини відмови у видачі

У кожній країні - свої вимоги до іноземців. Візовий офіцер - головний співробітник в консульстві або посольстві, від якого залежить рішення про видачу візи в багатьох країнах, і саме він має право розглядати подані документи і виносити вердикт. Одна з головних причин відмови в отриманні віз до Канади, США, Великобританії, Австралії або іншої країни - допущені помилки та неточності в самостійно поданих документах, особливо це стосується перекладу на англійську мову.

Звернення до візового агентства - найраціональніше, швидке і гарантоване вирішення в отриманні гостьової, туристичної, транзитної, студентської або робочої візи.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи