Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 6

ВІЙНА ЛЮДЕЙ І РОБОТІВ

Боголюдська еволюція за прикладом Ісуса Хреста — це місія альтернативної цивілізації, спроможної врятувати людство і планету від роботизованого сатанізму

Ми живемо в неймовірно цікавий і драматичний час, коли обвально завершується старий цивілізаційно-расовий цикл (5508 до н. е. — 2015 н. е.) і починається цикл новий. Руйнування віджилої формації відбувається на тлі тотальної планетарної кризи, яка охоплює всі сторони нашого життя: клімат, природу, міжнародну безпеку, світогляд, державну організацію, техносферу, сім’ю, мораль, здоров’я, генофонд.

Вичерпання існуючої екологічної ніші веде до ескалації воєн — відвертих і прихованих — за виснажені природні ресурси. Протягом наступного десятиліття головним багатством планети Земля стануть продукти харчування, тому Україна, володіючи четвертою частиною світових чорноземів, для багатьох є дуже ласим шматком. З цієї причини питання захисту рідної землі стає для українців більше ніж актуальним.

ЗНАЙОМТЕСЬ: БОЙОВІ КІБОРГИ

У цьому контексті доцільно приглянутися, в якому напрямку розвивається воєнна наука США (останньої наддержави) і з якими солдатами, можливо, доведеться мати справу вже у недалекому майбутньому.

Судячи з програм, які активно розробляються Пентагоном, американський солдат все більше нагадуватиме кіборга, тобто напівлюдину-напівробота. Судіть самі: броньований шолом солдата обладнано приладом нічного бачення, «посилювачем вуха», респіратором (для захисту від хімічної і бактеріологічної зброї), відеоекраном, який в режимі реального часу показує зображення, отримані від зовнішніх спостерігаючих пунктів і безпілотних розвідувальних літаків, видає масу корисної інформації про рельєф і об’єкти місцевості. Кулезахисна форма солдата оснащена датчиками, які слідкують за його станом, зокрема, частотою дихання, серцевим ритмом, температурою, наявністю токсинів тощо; вона самостійно фіксує поранення і викликає на підмогу санітарів, зігріває або охолоджує. Деякі мікрочипи (мікропроцесори) вживлюються прямо в тіло солдата. Система глобального позиціювання повідомляє командирів про місцезнаходження і стан кожного солдата для вибору оптимальної тактики. «Екзоскелет» дозволяє тягати на собі вантаж 40—50 кг зі швидкістю 10—20 км/год.

Хтось може подумати, що це наукова фантастика. Аж ніяк! Описані системи вже знаходяться на стадії дослідної експлуатації і готуються для серійного застосування.

ПІД КОНТРОЛЕМ РОБОТІВ

Перетворення солдата на кіборга йде в річищі загальноцивілізаційної тенденції перетворення західного суспільства на суспільство-кіборг, в якому людина дедалі більше розглядається і використовується як машина.
Проявом такої кіборгізації стало масове застосування трансплантації людських органів (пересадка яких вже нагадує рутинну заміну деталей в автомобілі), генетичні маніпуляції (інструментальна зміна генокоду), розвиток систем таємного спостереження і тотального контролю, глибинна ідеологічна обробка і маніпуляції суспільною думкою. Окремої уваги заслуговує чипізація населення, тобто вживляння в людське тіло мікрочипів в якості електронного паспорта, медичної картки, фінансового ідентифікатора, пристрою глобального позиціювання. Додамо, що імплантація чипів в організм домашніх тварин і худоби здійснюється в США вже з 1987 року, наступна черга — за в’язнями і нелегальними емігрантами. За всім цим вже стоїть потужний бізнес, а для психологічного звикання людей до ідеї чипізації здійснюється масована реклама татуювання і пірсингу (проколювання частин тіла металічними предметами).

Чипізація вже почалася 10 травня 2002 року, США. Лікар Девід Валкен (David Wulkan) імплантує VeriChip в руку Леслі Джекобс під місцевою анестезією (фото Reuters).

Економічним аспектом цивілізаційного виродження і паразитизму є нівелюючий каток транснаціональних корпорацій, який руйнує життєдайну різнобарвність націй, перетворюючи світ на суцільне сіре асфальтоване поле — ідеальний простір для безперешкодного пересування капіталу і контрольованої кіборгами людської «біомаси». А для того, щоб «людський фактор» не заважав робити гроші, здійснюється системна дебілізація масової свідомості зі зведенням її до рівня тваринних інстинктів і бінарного («нуль» або «одиниця»), чорно-білого, роботизованого мислення, бо воно зрозуміле кіборгам і легко ними контролюється.

Політичним механізмом руйнування національних держав заради глобалізаційної уніфікації є просування охлократичної моделі управління, основаній на підривній ідеї «розділення влад» і, відповідно, розділення відповідальності. Фокус в тому, що відповідальність не ділиться в принципі, адже там, де відповідає більше одного, вже не відповідає ніхто. Культивування хаосу безвідповідальності і, як наслідок, руйнування системи державної влади перетворює нації — природні людські утворення — на легку здобич для антиприродної цивілізації-кіборга.

ГЛУХИЙ КУТ ЕВОЛЮЦІЇ

Описані вище тенденції є проявом старіння західної цивілізації, що відбувається в протиприродній, збоченій формі. Вона нагадує багатого старого атеїста, який заради продовження свого життя готовий на все: переливання молодої крові, пересадку органів, тотальне протезування, генетичні маніпуляції. Цей шлях виглядає привабливим, оскільки не вимагає від людини вольових зусиль — треба лише мати багато грошей для оплати спеціалістам, які зроблять з тебе кіборга з комплектом взаємозамінних запасних частин. А якщо грошей не вистачає, то їх треба здобути будь-якими засобами, навіть ціною життя інших людей (до речі, клітини людських ембріонів є ідеальним матеріалом для омолоджувальних трансплантацій).

Роботи Роботи в людській подобі ("Матриця")

Зрозуміло, що шлях кіборгізації — це лише ілюзія оновлення, оскільки він робить людину залежною від технологій, поступово перетворюючи її на безвольного і аморального механічного раба. Це шлях до руйнування самих основ людської істоти, знищення перспектив її подальшої еволюції. Але спробуй в цьому переконати кіборга, який керується лише егоїстичним інстинктом самовиживання і вже не збирається ні з ким дискутувати, бо має найпереконливіший аргумент — силу сучасних технологій і найбільшу у світі мілітарну потугу. Якщо цього монстра не зупинити, то рано чи пізно він знищить весь світ і сам сконає у муках. Така собі ракова пухлина, нахабний паразит, що вбиває організм донора і вмирає сам.

БОГОЛЮДСЬКА АЛЬТЕРНАТИВА

Чи можливо уникнути такого катастрофічного розвитку? Так. Для цього потрібно сформувати альтернативну цивілізацію, джерелом сили якої буде не стільки технологічна могутність, скільки реалізація прихованих у людині боголюдських потенцій, вміння взаємодіяти з вищими світлими силами і керувати Вірою — «силою, що рухає горами». Саме про це йдеться в Добрій Новині (Євангелії) Ісуса Хреста, яка є посланням сучасному кризовому людству, конкретно — нашому поколінню. Метою цього Послання є оновлення 7-тисячолітньої Арійської (Гіперборійської) традиції і 25-тисячолітньої Примордіальної (тобто первинної) традиції Європи з переходом на вищий культурно-цивілізаційний рівень, у нову екологічну нішу, тобто на якісно вищий рівень стосунків Людина—Бог, Людина—Людина, Людина—Природа і Людина—Техносфера.

Раса, що нас перевершить "Ложки не існує!" ("Матриця")

Чому Добра Новина призначена саме теперішньому поколінню людей?

По-перше, тому що лише у 2005 році вдалося очистити Чотириєвангеліє від вставок, осягнути сенс П’ятого Євангелія (Туринської плащаниці) і зібрати їх в єдине, цілісне Послання (див. книгу: І. Каганець. «Пшениця без куколю. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»). Будь-яке послання призначається тому, хто здатний його прочитати. Добру Новину спромоглася розшифрувати лише нинішня цивілізація, озброєна комп’ютерними і космічними технологіями, значить саме вона і є адресатом Господнього Послання.

По-друге, головною метою Доброї Новини є оновлення нашої свідомості та всього способу життя: «З того часу Ісус почав проповідувати там Добру Новину Божу, закликаючи: Оновлюйтесь і вірте в Добру Новину, бо Царство Боже близько». Гостра потреба оновлення-омолодження виникла лише нині, коли старіюча Біла раса дійшла такого духовного спустошення і морального занепаду, що вже не здатна відтворювати себе навіть фізично: згідно з прогнозами демографів, через 50 років європейці становитимуть лише десяту частку світового населення, причому серед них переважатимуть люди похилого віку. Це саме той випадок, коли біла людина постала перед вибором «Змінитися або вмерти!»

МЕТАФІЗИЧНИЙ ФУНДАМЕНТ

Оновитися має вся Арійська традиція, тобто весь життєвий досвід, накопичений європейською людиною. Цей процес вже розпочався, а головними напрямками перетворення є:

1. Відновлення істинних уявлень про те, що людина є втіленою духовно-божественною істотою, яка розвивається шляхом палінгенезії-реінкарнації, тобто проживаючи велику кількість земних життів; що людина залишить після себе (чисту природу, здорових дітей, високу культуру), те й отримає при наступному втіленні.

2. Формування глобальної української Громади як етномережі локальних громад — територіальних та екстериторіальних (наукових, бізнесових, професійних, спортивних тощо); зміна моделі суспільно-політичного устрою, перехід України до Третього Гетьманату — відповідальної народної держави, основаної на трійці метафізичних принципів: Єдиноначальність (Цілісність) — Свобода (Різноманітність) — Справедливість (Вдячність).

3. Тотальне психофізичне і генетичне оновлення українського народу за допомогою Живого Слова — масової технології самозцілення, створеної головним лікарем Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV Олександром Філатовичем.

Фактично, процес оновлення охоплює всю нашу Культуру (народну Традицію) разом з нами — її носіями. Головним елементом цієї тисячолітньої Культури є культура самозахисту, адже майбутнє має лише той народ, який вміє захистити себе, свою самобутність, свої матеріальні і духовні цінності. Тому захист себе і Батьківщини має бути головним предметом дошкільного виховання і всієї системи освіти, адже якщо ти не здатний до самозахисту, то всі твої здобутки будуть привласнені завойовником, а осягнуті тобою знання підуть на посилення твого ворога — хто в цьому ще сумнівається, хай згадає останні три століття, протягом яких Україна була (і залишається) універсальним донором для сусідів.

В арійській традиції виховання і підготовка Воїна починається з колискових пісень та невинних дитячих ігор, танців і молитов, любові до рідної землі і пошанування предків. Але ключовим елементом того, що робить аріїв непереможними, був і залишається феномен Віри.

Бойова магія аріїв Характерник Нео. Мистецтво бути невразливим

СИЛА, ЩО ПЕРЕСУВАЄ ГОРИ

Віра — це ясне бачення мети і незламна воля її досягнути. Це основа бойової магії і надлюдської могутності наших предків. Це фундамент тих практик, яким Ісус Хрестос навчав своїх апостолів — керувати стихіями, ходити по воді, ставати невидимими і невразливими.

На цю тему в Добрій Новині є одне особливо вражаюче оповідання: «Як наблизився час, коли Ісус мав бути взятий з цього світу, він твердо постановив пуститися в дорогу до Єрусалима. І вислав посланців перед собою; пішли вони й увійшли в якесь самарянське село, щоб Йому приготувати місце. Та самаряни Його не прийняли, бо Він мав вигляд подорожуючого до Єрусалима. Бачивши те, учні Яків та Іван сказали: Господи, хочеш — ми скажемо, щоб вогонь зійшов з неба і пожер їх. Ісус, обернувшись, став докоряти їм. І вони пішли в інше село» (Лука 9.51—56). Пояснимо, що Яків та Іван (а також Петро) належали до внутрішнього апостольського кола і були свідками всіх чудес, здійснених Ісусом Хрестом. Вони володіли особливою внутрішньою силою, особливим духовним вогнем, через що Ісус «дав їм ім’я Воанергес, у перекладі — Сини грому» (Марко 3.17). Тож коли Яків та Іван, обурені зневагою самарян щодо Ісуса, попросили дозволу спалити це негостинне село «небесним вогнем», вони не жартували. Вони справді могли це зробити! Про це добре знав Ісус, тому зупинився і «обернувшись, став докоряти їм».

Згідно з Доброю Новиною, апостол Іван найкраще навчився в Ісуса характерницькому мистецтву невразливості. Наприклад, він спокійно проник у садибу первосвященика, яка була під сильною охороною, і весь час лишався там невидимим (Іван 18.15—16). Так само, лише Іван міг дозволити собі відкрито знаходитися біля розіп’ятого Ісуса, в той час як інші апостоли з міркувань безпеки спостерігали здалеку (Іван 19.26—27).

«Я СКАЗАВ: ВИ — БОГИ»

Здатність керування стихіями силою людської волі та інші надзвичайні обдарування розкриваються в людині у міру зростання в ній Царства Божого — стану поєднання божественної і людської природи, осягнення боголюдського стану за прикладом втіленого Сина Божого.

Боголюдська еволюція за прикладом Ісуса Хреста — це місія альтернативної цивілізації, спроможної врятувати людство і планету від роботизованого сатанізму, спрямувати людський розвиток в річище гармонії та співтворчості. Це надзавдання, поставлене перед нашим поколінням Доброю Новиною: «Я сказав: ви — боги» (Іван 10.34); «Майте віру бога. Істинно кажу вам, що хто скаже цій горі: двигнись і кинься в море, та не сумніватиметься у своїм серці, але віруватиме, що відбувається те, що каже, — буде йому так» (Марко 11.22—23); «Істинно кажу вам: коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого» (Матвій 17.20). Гаслом нової раси може бути пророчий заклик Григорія Богослова: «Станьмо подібними до Хреста, бо він став подібний до нас. Зробімося богами задля нього, бо він став людиною задля нас».

Хай Буде!

Бойова магія аріїв Політ Людини


----------------------------------------
В тему:

Етногенез-IV, або що таке Арійський Стандарт

Кінофільм «Матриця» (1999), дубльовано українською (1.1 Гб)

Як стати брахманом

Ложки не існує!

Британським злочинцям будуть вживлювати мікрочіпи

Вторгнення чужих буде катастрофою

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Як стати арієм

Євангеліє наполовину сфальсифіковане?

Добра Новина для Четвертого Переходу

Текст книги І. Каганця «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»

У Галілеї неподалік міста Мегідо віднайшли арійський хрестиянський храм
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи