Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вісь зла пронизує Космос

Справжнє сум'яття до світових наукових кіл внесли новітні дані, одержані з американського комічного зонда WMAP (Wilkinson microwave anisotrophy probe).
Призначений для вимірів температури радіаційного випромінювання різних частин галактик, він виявив наявність на космічних просторах дивної лінії, яка наскрізь пронизує Всесвіт і формує її просторову модель. Учені вже назвали цю лінію "віссю зла", повідомляє ІТАР-ТАРС.

Виявлення даної осі ставить під сумнів всі сучасні уявлення про зародження Всесвіту і її розвиток, включаючи теорію відносності Ейнштейна, за що їй і дана ця невтішна назва.

Згідно теорії відносності, розгортання простору і часу після первинного "великого вибуху" відбувалося хаотично, а сам Всесвіт в цілому однорідний і має тенденцію до розширення на всьому протязі своїх меж.

Проте дані з американського зонда спростовують ці постулати: виміри температури реліктової радіації свідчать не про хаос в розподілі різних зон Всесвітом, а про певну орієнтацію або навіть план.

При цьому існує особлива гігантська лінія, навколо якої відбувається орієнтація всієї структури Всесвітом, повідомляють учені.

Апарат анізотропного зондування Уїлкінсона WMAP відстежує залишковий радіаційний фон у Всесвіті, що став наслідком Великого вибуху. Радіація - все, що залишилося від вибухів в тільки що виниклому Всесвіті. Такі вибухи приводили до утворення зірок, а хвилі радіації в NASA відстежують за допомогою WMAP. У нескінченної Вселеної "хвилі" радіації були б всілякої "амплітуди і розмірів". UNIAN/newsru

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи