Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вілла Марина в Солотвино. Ласкаво просимо на Закарпаття!

Віддаєте перевагу спокійному, розміреному відпочинку серед мальовничих краєвидів?

Тоді вам напевно сподобається готель вілла «Марина». Сучасний комфортабельний готель у невеликому курортному селищі Солотвино на березі Тиси гостинно відкриває свої двері з початком кожного літнього сезону. Відпочиваючих тут чекають затишні номери, відмінний сервіс та помірні ціни.

Розташування, номери, інфраструктура вілли «Марина» в Солотвино

На території вілли знаходиться кілька досить великих басейнів — з солоною та прісною водою, підігрівом, безпечними дитячими зонами. Облаштовано ігровий майданчик. Виділено достатньо місця під автопарковку. Вхід закритий для сторонніх. Передбачена спеціальна пікнікова зона з мангалами та альтанками.

У «Марині» 24 просторих номера з окремими входами, терасами з видами на сад, санвузлами з душами, холодильниками, телевізорами. Площа кожного становить мінімум 20 квадратних метрів. Цілодобово здійснюється подача холодної та гарячої води, діє WiFi. Представники адміністрації в будь-який час готові допомогти гостям у вирішенні будь-яких побутових та організаційних питань.

Є в готелі «Марина» і власне кафе з відмінним вибором традиційних українських страв. А для тих, хто вважає за краще готувати самостійно, облаштована кухня з повним набором сучасної техніки та посуду.

Дозвілля в Солотвино

Важлива перевага вілли «Марина» в Солотвино — зручне розташування. Всього в ста метрах звідси ви знайдете цілий ряд розважальних закладів: караоке-бар, нічний клуб, більярдну, тир. Буквально в декількох кроках — аптека, магазин, банкомат. Також зовсім поряд унікальні соляні озера. Хімічний склад води в них майже такий, як в Мертвому морі, що дозволяє використовувати її при комплексному лікуванні захворювань серцево-судинної, нервової систем, органів дихання, екземі, радикуліті. Процедури з солотвинськими грязями рекомендовано використовувати для профілактики і терапії тромбофлебітів, урологічних недугах, проблемах в роботі опорно-рухового апарату. А закріпити оздоровчий ефект допоможе відвідування соляних кімнат. Є в селищі і аквапарк з гірками для дітей та дорослих. Ще один плюс — м'який, приємний клімат, без виснажливої спеки, різких перепадів температур, сильних вітрів.

Любителям культурного відпочинку напевно буде цікаво відвідати історико-краєзнавчий музей з сотнями цікавих археологічних та етнографічних експонатів. Також незабутнє враження на гостей курорту справляє унікальне природне явище — виходи кам'яної солі на території понад 30 га

Плануйте літній відпочинок вже сьогодні!

На офіційному сайті вілли «Марина» в Солотвино ви знайдете детальну інформацію про умови розміщення та проживання. Зможете оцінити зовнішній вигляд, комплектацію номерів, а також забронювати найбільш підходящий для вас варіант або зв'язатися з менеджером для уточнення деталей.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи