Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відверта хуцпа противників Бога – психопатів: досліджуємо Євангеліє Ісуса Хреста

Світ:

Після воскресіння Лазара багато людей, в тому числі й іудеїв, увірували в Ісуса. Здавалось би, з’явилась людина, яка свою науку підтверджує яскравими добрими ділами, показує істинний шлях, яким повинна йти людина до спасіння в цьому світі. Однак інтеліси (психопати-надтварини), в яких, за визначенням Ісуса в Євангелії, «серця закамяніли», не здатні були осягнути цього, адже вони не є втіленими божественними сутностями. Тому всі кроки фарисеїв – це відверта хуцпа, якої вони були навчені зі своїх «священних» текстів.

"Бачачи, що зробив Ісус, увірували в Нього численні юдеї, які зійшлися були до Марії. Деякі з них, однак, пішли до фарисеїв і оповіли їм, що зробив Ісус. Зібрали тоді первосвященики та фарисеї Синедріон й говорили: Що нам діяти? Той чоловік робить силу чудес! Якщо ми лишимо його так, усі увірують у нього! Від того, отже, дня вони радились між собою, як би Його вбити. Тому Ісус не ходив уже більше явно серед юдеїв" (с. 145).

Якщо б Ісус був юдеєм, то після здійснення такого чуда усі інші юдеї мали б увірувати в нього. Натомість фарисеї радили раду, як Його вбити, за те, що Ісус творив діла Божі.

«Тоді деякі з фарисеїв озвались до Нього: Учителю, ми хочемо побачити знак від тебе. Він у відповідь сказав їм: Лукаве кодло і перелюбне вимагає знаку, та знаку не буде йому дано» (с.123).

«Зібрали тоді первосвященники та фарисеї Синедріон і говорили: Що нам робити? Той чоловік робить силу чудес! Якщо ми лишимо його так, усі увірують у нього. Один же з них, Каяфа, що був первосвященником того року, мовив до них: Ви не розумієте нічого і не знаєте, що ліпше буде вам, коли один чоловік помре за народ, а не весь люд загине» (с. 145).

Тобто всі, хто піде за Ісусом, в очах іудейської верхівки вважалися такими, що загинуть. Що є відвертим перевертанням істинними – хуцпою. І таких прикладів в Євангелії знаходимо достатньо.

На оздоровлення Ісусом в суботу чоловіка із сухою рукою, коли Ісус миттєво підняв його із простору страждань у Простір волі, зробивши здоровим, фарисеї відреагували типовим для надтварин чином:

«Ісус же знав думки їхні і сказав до чоловіка, що мав суху руку: Встань і вийди на середину!... Простягни твою руку! Той зробив так і його рука стала здорова, як і друга. І вийшли фарисеї звідти, вони ж наповнилися безумством і змовлялися між собою, що б їм зробити з Ісусом! І зараз же (нагадаємо, у священну для себе суботу - А.Г.) прийняли рішення проти нього, щоб його погубити» (с. 121).

«Тоді привели до нього біснуватого: сліпого та німого, і він зцілив його, так що німий і говорив, і бачив... А фарисеї, які прийшли були з Єрусалима, казали, що він Вельзевула має, і не інакше як тільки бісівським князем бісів виганяє. Тоді Ісус, знаючи думки їхні, прикликав їх до себе й заговорив притчами до них: Як може сатана сатану виганяти? Коли яке царство поділене саме в собі, те царство не може встоятись. Кожне царство, розділене в собі, запустіє, і кожне місто чи дім, розділені в собі самому, не встоїться» (с. 122).

«Тоді первосвященники змовилися і Лазара вбити, бо численні іудеї лишили їх через нього й увірували в Ісуса» (с. 152).

«Іуда ж відразу підійшов до Ісуса, щоб його поцілувати, й каже: Радій, равві! І поцілував його. Ісус його питає: Чого прийшов єси, друже? Іудо, поцілунком видаєш Сина людського?» (с. 173).

«Первосвященник каже до нього: Заклинаю тебе живим Богом, щоб ти сказав нам, чи ти хрестос – син Божий. Ісус відповів: Ви кажете, що це я. Тоді первосвященник роздер свою одежу, кажучи: Він сказав богохульство! Нащо нам іще свідків? Ось ви тепер чули богохульство! Як вам здається? Ті відповіли: Він винен смерті» (с. 176).

« І почали його обвинувачувати, кажучи: Ми знайшли, що цей підбурює народ наш, забороняє давати кесареві податок і каже, що він месія, цар» (с. 177).

Типовим проявом поведінки психопатів-надтварин і їхньої хуцпи у відношенні до боголюдини є події, які стосуються змови вбити Ісуса. Після поданих фрагментів, де чітко вказується про намір іудеїв вбити Ісуса, вони, як і личить психопатам, зазначають Пилату:

«Іудеї йому кажуть: Нам не дозволено нікого вбивати!» (с. 178).

Відверта хуцпа.

Цитати подано за книгою «Євангеліє Ісуса Хреста. - «Піраміда». - 2017».

Наші інтереси: 

Розуміти хто є хто у Євангелії. Досліджувати поведінку інтелісів у часи Ісуса!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи