Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відповідь Французької дипломатії на чергову провокацію Кремля у Франції

Категорія:

Подаємо відповідь французької дипломатії на представницво у Франції московського тероризму під «деенерівською» вивіскою.

ministerstvozakordonnyhspravfranciyi.jpg

Міністерство закордонних справ Франції
Міністерство закордонних справ Франції

У ході брифінгу 21 вересня 2017 р. заступник речниці зробив заяву і відповів на запитання.

Запитання: 25 вересня в Марселі має відбутись відкриття "представництва" самопроголошеної Донецької Республіки. Наскільки таке представництво є законним, якщо це утворення не визнається Францією? Чи може і чи буде Міністерство клопотатись про його закриття?

Відповідь: Утворення, на яке ви посилаєтесь (так званий "Представницький центр у Франції Донецької Народної Республіки") зареєстроване в статусі громадського об’єднання згідно Закону 1901 року, що не вимагає попереднього дозволу. Французька влада офіційно не визнає цього об’єднання, яке не має дипломатичного статусу і не може набути пов’язаних із ним привілеїв та імунітетів.

Наша позиція незмінна: 

Франція віддана територіальній цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів та повному відновленню її державного суверенітету; Франція не визнає сепаратистських утворень в окремих районах Донецької та Луганської областей, з якими ми не маємо відносин.

Зважаючи на те, що мета об’єднання є незаконною, Міністерство Європи та Закордонних справ направили відповідну інформацію прокурору Республіки.

Франція разом з Німеччиною задіяні в рамках Нормандського формату для пошуку мирного політичного і тривалого вирішення цієї кризи.

Наші інтереси: 

Франція підтримує міжнародне право і тихо протидіє московській агресії в Україні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи