Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ВІдпочинок в Трускавці: який готель обрати для зупинки

Трускавець – невеличке містечко, яке лежить в річковій долині в мальовничих предгір’ях Східних Карпат. Не дивлячись на розміри, в цьому неймовірно затишному місці – одні з найвідоміших оздоровниць країни, що притягують на відпочинок як наших громадян, так і громадян іноземних держав.

Гостинний клімат та чудове повітря, багате озоном та киснем, цілющі мінеральні води – ідеальне місце для відпочинку та оздоровлення всієї сім’ї. Якщо плануєте відпустку – саме час розглянути варіант подорожі до Трускавця.

Де зупинитись в Трускавці

Першокласні реабілітаційні центри Трускавця, які нічим не поступаються найкращим курортам Європи, і кожного року приваблюють більше 200 000 туристів з України та Європи. Постає закономірне питання – в якому готелі зупинитись. Один серед кращих варіантів Трускавця - міні-готель https://dvoryk-leva.com.ua/uk/hotel, забронювати номер якого можна без посередників, звернувшись безпосередньо за номерами телефонів, вказаних на сайті, або безпосередньо через сам сайт. Враховуючи те, що кількість туристів постійно зростає, варто потурбуватись про бронювання номеру заздалегідь.

Спокійний відпочинок – запорука гарного настрою

Серед варіантів, де зупинитись, міні-готель «Дворик Лева» - саме те затишне та спокійне місце, де можна відпочити душею. Шість комфортабельних та затишних номерів – дозволять насолодитись кожним моментом відпочинку:

  • у кожному номері встановлені зручні меблі та сучасна техніка, Wi-Fi, кондиціонер, сейф, міні-бар (у вартість проживання входить сніданок);
  • на території міні-готелю є ресторан та піцерія, відкрита літня тераса в теплу пору року;
  • доступна ціна на проживання (є вибір номерів в залежності від цінової категорії та кількості місць);
  • проведення акційних та вигідних пропозицій.

Вибір готелю – головна умова для комфортної подорожі

Не секрет, що від умов проживання в готелях – залежить загальне враження від подорожі, тому міні-готель «Дворик Лева може запропонувати відпочиваючим максимально комфортні умови перебування, високоякісний сервіс та можливість користування послугами медичного центру на базі санаторію «Карпати». Також, охочі можуть скористатись вигідною знижкою від мережі закладів «Сузір’я Лева» на користування багатьма послугами.

На сайті міні-готелю, кожен може самостійно ознайомитись з відгуками клієнтів, багато з яких стали постійними гостями, а також, оглянути кожен номер завдяки детальним фотографіям.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи