Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відкрийте секрети Стародавньої Греції з Book of Helios

Book of Helios — це слот на тему фентезі, створений Betsoft Gaming, який має 5 барабанів і 10 ліній виплат, натхненних грецькою міфологією та божеством. Відкрийте Книгу Геліоса і приєднайтеся до хоробрих сил Олівії в цій епічній битві, якщо наважитесь. Якщо ви готові зайняти гаряче місце з богом Сонця, ви можете зробити це у своєму улюбленому казино Cosmolot online і зірвати справжній джекпот.

Як грати в слот Book of Helios?

Робіть ставки, перш ніж стрибнути на цю чарівну вогненну колісницю, яка ковзає по небу. 

  • Щоб знизити або підвищити ставки, вам потрібно буде використовувати кнопки +/-.
  • Обертання змусить барабани рухатися після встановлення ставок.
  • Автоматичне відтворення — ваш друг, коли ви втомитеся від обертань вручну. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати кількість автоматичних обертань.
  • Кошик дозволить вам придбати свій доступ до функції безкоштовних обертань.

Особливості слота

Book — це ваш вайлд і символ розкиду, які можуть з’являтися лише на трьох середніх барабанах, 2, 3 і 4. 

Як Wild, він замінить у виграші, щоб допомогти сформувати виграшні комбо, і як Scatter він активує функцію безкоштовних обертань, якщо ви хочете запустити її, а не купувати свій шлях.

Безкоштовні обертання

Коли ви натиснете 3 символи книги, ви активуєте функцію безкоштовних обертань і виграєте 10 обертань за допомогою випадково вибраного спеціального символу, що розгортається, який допоможе формувати виграші. Проте як символ розширення, так і символ книги зможуть розширюватися та охоплювати весь барабан, з різницею в екземплярі книги, де він також надає множник у діапазоні від x1 до x5.

Резюме

Book of Helios може бути ще одним слотом, який потрапляє в категорію «Book of», але, здається, ці слоти мають рецепт успіху, тож навіщо тут щось змінювати. Анімація та загальний дизайн гри чудові, а знайомий геймплей дає нам 95,58% RTP із приголомшливим максимальним потенціалом виграшу х20168,4 ставки.

Наші інтереси: 

Гра, азарт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи