Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відбулося Третє зібрання Конституційних зборів України (фоторепортаж)

26 вересня, в першу неділю після осіннього рівнодення, в Києві відбувся Третій збір засновників глобальної української держави-корпорації Третій Гетьманат (ТГ, Гетьманат Вишня Борія).
(клацайте на фото, щоб збільшити)



У зібранні взяли участь делегації Києва, Січеслава, Львова, Івано-Франківська, Старого Самбора (Львівщина), Тернополя, Полтави, Луцька, Вінниці, Херсона, Дзендзелівки (Черкащина).



Гостями зібрання були професор Петро Масляк і кінорежисер Петро Олар.


Кінорежисер Петро Олар

Жваве спілкування почалося ще до завершення реєстрації учасників.



Професор Петро Масляк висловив надзвичайно цікаві думки щодо української «геостратегічної пружини» та її неминучого розтискання протягом 5–6 років. Докладніше – Куди йде Україна: геостратегічний прогноз футуролога.

В ході зібрання діяла виставка новинок дизайнерського бюро «Рідна Мода».



Після коротких звітів Головного аудитора ТГ і Головного скарбника ТГ, зібрання відкрив координатор проекту «Держава-корпорація Третій Гетьманат» Ігор Каганець.



Він звернув увагу на те, що цього року завершився 19-річний Метонів цикл («цикл оновлення Місяця»), який пов’язують з суттєвим перетворенням індивідуальної і масової свідомості. За 19 років, що минули після пасіонарного спалаху 1991 року і проголошення державної незалежності, Україна багато втратила економічно і мілітарно, зате звільнилася від багатьох облудних стереотипів і здобула бачення майбутнього.

Головні здобутки у науково-світоглядній сфері:

1) знання про неперервну 30-тисячолітню історію Українського біосоціального організму від кроманьйонської Борії до арійської Гіперборії (Трипільської цивілізації), Кіммерії, Скуфії, Сарматії, Антії, Русі, Козацької нації і сучасного періоду Великого Переходу – див.: Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія;

2) метафізичні знання про божественно-духовну природу людини, які дозволили очистити Добру Новину (Євангеліє) від фарисейських вставок, відкрити чотири простори буття і універсальну технологію психофізичного оновлення людини за допомогою Живого Слова;

3) усвідомлення ідеї України (призначення, місії) та її майбутнього у глобалізованому світі.

19-річна спроба побудови в Україні мультиетнічного, мультикультурного і мультирасового суспільства потерпіла фіаско. Ліберальний проект творення «політичної нації» виявився помилковим.

Майбутнє – за етнічними державами, точніше – глобальними етнічними державами-корпораціями.

Протягом цих 19 років в українців не було власної стратегії, а тільки реакція на якісь зовнішні подразники. Нам завжди не вистачало часу, тому що розвиток відбувався у просторі боротьби.

Сьогодні Третій Гетьманат твориться у Просторі волі, тому ми можемо сміло сказати: «Часу в нас стільки, скільки треба – не більше і не менше». Ми ставимо перед собою стратегічну мету – протягом наступних 19 років виплекати нове покоління українців і створити нову Українську націю. Сьогоднішнє зібрання – черговий крок у цьому напрямі.



Кілька важливих новин. Нещодавно побачив світ шостий випуск «Народного Оглядача», присвячений Терношорській Ладі – найдавнішій і найбільшій у світі статуї Великої матері Білої раси. Докладніше – у статті Терношорська Лада, або патріотизм по-кроманьйонськи

Ми також започаткували серію видань «Бібліотека Народного Оглядача». Першим у цій серії побачив світ глибокий і водночас захоплюючий роман професора Петра Масляка «День Незалежності».

З 25 серпня ми почали колективне включення в егрегор України за допомогою «Живого Слова». Автор технології Олександр Філатович прослідкував дію Живого Слова цього дня і засвідчив суттєву вищу ефективність. Оскільки отримали гарні результати, то відтепер будемо здійснювати цю практику щомісяця кожного 6-го і 25-го числа о 6-й годині ранку (стандартний початок арійської доби).

Пропагування ідей Третього Гетьманату успішно здійснює наш інформаційний партнер – газета «Рада козацька», яка щомісячно друкується накладом 6000 примірників.

Для обговорення і поширення ідей оновлення України серед української діаспори запрацював сайт Світова Єдність Українців. Курінь Української етномережі - ethno-net.com, що його створив засновник ТГ Микола Пономаренко.

Спільнота засновників нової Української держави за останні три місяці збільшилась кількісно і якісно. Про це свідчать розширені реєстри сотень і роїв, а також самоорганізація осередків у нових містах. Так само зросла кількість незареєстрованих прихильників ідеї перезаснування держави. Багато хто читає всю нашу літературу, створюються читацькі клуби.

При досягненні певної критичної кількості засновників неминуче почнеться процес варнового структурування середовища ТГ. Поки що ТГ розгортаєтьcя як брахманська структура, але вже незабаром буде зростати кількість людей кшатріївського і бізнесово-господарського спрямування. До цього треба бути готовим.



Символом того, що Третій Гетьманат є державою гармонійної взаємодії брахманів, кшатріїв і господарників, є спеціально розроблений герб ТГ, що називається «Вара». Він точно відображає сутність ТГ як духовно-економічної держави-громади. Брахманство символізується знаком «Святість» (руна Альгіз), кшатрії – знаком «Тур» (роги), бізнесмени-господарники – знаком «Човник» (ковчег).



Так виглядає шеврон з Варою. Докладніше у статті Вара – герб Третього Гетьманату.

Після обговорення Третій збір ТГ ухвалив знак «Вара» як державний символ Третього Гетьманату і затвердив порядок застосування символіки – від найбільш загальної до конкретної:



1) Знак «Сонцебіг» – Сварга Великого Переходу – символізує загальний процес цивілізаційного перетворення України і світу. Цьому символу 7500 років, він виник на зорі попереднього Великого Переходу, в результаті якого була сформована Арійська раса та її цивілізація, яку називають Трипільською цивілізацією або цивілізацією Гіперборії.



2) Знак «Галар» (Нова раса) символізує оновленого українця, що переміг у внутрішній боротьбі, опанував себе і творить новий світ у Просторі волі. Це символ відродженого козацького духу і оновленого українського народу.



3) Знак «Вара» символізує нову українську формацію, створену оновленими українцями, що об’єдналися у всесвітню духовно-економічну державу-громаду.

У зібранні взяли участь 33 представники осередків Третього Гетьманату з різних міст України:













У роботі зібрання також взяла участь група розробки програмного забезпечення для майбутньої інформаційної системи ТГ:



Після здійснення традиційного «ритуалу споживання сала вепра», учасники зібрання у невимушеній формі обмінялися власним досвідом застосування практики «Живого Слова» і розповіли про чудеса, які при цьому з ними виникали.



Рішення Третього зібрання:

1. Ухвалити герб Третього Гетьманату під назвою «Вара».

2. Активізувати розширення кола прихильників Третього Гетьманату всіма доступними засобами просвітницької діяльності в усіх середовищах українського суспільства. Завдання ТГ – переформатування українського суспільства, тому наше гасло: «ТГ співпрацює не з організаціями, а зі світлими особистостями».

3. Активізувати залучення коштів на потреби просвітницької діяльності та розробки необхідного програмного забезпечення. Головний критерій правильності наших дій – позитивні емоції і відносна легкість досягнення мети (докладніше: Стратегія води).

4. Розпочати роботу з пошуку ефективних форм економічної самоорганізації. Сотні ТГ мають бути економічними структурами, які при об’єднанні в полк досягають значного рівня самодостатності. Дослідити можливості практичного об’єднання полкових економічних організмів, в тому числі закордонних, в єдину глобальну економічну систему.



Заключне фото учасників Третього зібрання Конституційних зборів України.


В тему:

Третій збір засновників ТГ (відео)

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

Відбувся Другий збір засновників Третього Гетьманату (фоторепортаж)

Відбувся Третій збір Арійської Стрілецької Асоціації (фоторепортаж)

Ліберальна ідея не спрацювала. Що далі?

Махатма Ганді для Третього Гетьманату

Шостий випуск «Народного Оглядача»: Терношорська Лада

Вара – герб Третього Гетьманату

Живе Слово: спільна молитва за Україну

Держава-гвинтокрил. Інформаційна стратегія Третього Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи