Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Від зовнішньої агресії Україну врятує територіальна оборона - Георгій Учайкін

Категорія:

Найбільша помилка у військовому плані за останні два роки - це плутанина з розробкою і впровадженням ешелонованої територіальної оборони України.

uchaykin.jpg

Георгій Учайкін

Про це в прямому ефірі "Обозревателя" заявив голова Наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін.

"Навколо нас усі активно впроваджують систему територіальної оборони: Латвія дозволила людям купувати армійські зразки вогнепальної зброї, Естонія нарощує силу добровольчих батальйонів, Польща зараховує 300 тисяч людей у систему територіальної самооборони. З іншого боку - нову військову базу в Ростові починають будувати, на всьому російсько-українського кордоні безперестанку відбуваються якісь навчання армії РФ. Всі наші сусіди швидкими темпами споруджують свої системи ешелонованої територіальної самооборони, готуються відбивати потенційну військову агресію з боку Росії, і тільки ми спостерігаємо з боку і тішимо себе обіцянками, що ось-ось почнемо озброювати людей", - сказав Учайкін.

Г. Учайкін уточнив, що, незважаючи на упущення держави, багато хорошого в цьому напрямку вже зроблено громадянським суспільством України.

"Є система територіальної самооборони, якій і Українська асоціація власників зброї допомагала встати на ноги - це Український Легіон. Це найпотужніша структура з числа цивільних, яка добре розвивається, хлопці активно тренуються, у них до ладу поставлено кілька сотень бійців. І це та база, на основі якої можна вже розвивати територіальну самооборону України", - підсумував він.

 

 

Наші інтереси: 

Потрібна територіальна оборона і озброєний народ. Але для нинішньої держави - це загроза. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи