Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Верховна Рада таки проголосувала за скандальний законопроект 6508 у першому читанні

Тепер карантин буде встановлювати, продовжувати та скасовувати Кабінет міністрів, коли захоче. Як ми знаємо, усі накази та рішення уряду стосовно так званих карантинів та інших ініціатив щодо "охорони" здоров'я (включно з обов'язковою вакцинацією для певних груп громадян) були незаконними та антиконституційними.
 

Суди ухвалювали рішення на користь громадян, які судилися за відсторонення їх від роботи через те, що вони не вакциновані. Також суди у 2020 році, коли урядом був введений перший суворий локдаун, відхиляли штрафи, які виписували людям за "порушення карантину". Юридично Кабмін не мав повноважень робити те, що він робив усі ці два роки!

Тому вони вирішили протягнути закон, який би їм дозволив робити все те, що вони незаконно робили ці два роки. І 246 народних депутатів проголосували за урядовий законопроект, який наразі прийнятий у першому читанні.

Тепер уряд сам буде визначати умови в’їзду та виїзду з території, на якій запроваджено "карантин",  умови та режим пересування населення, регулювати господарську діяльність і здійснення пасажирських перевезень. Перша ластівка, до речі, прилетіла ще 23 жовтня, коли було заборонено невакцинованим громадянам користуватися послугами Укрзалізниці та їздити в інші області автобусами. Але де-юре, це було незаконно та антиконституційно. Вони зрозуміли це і вирішили "оформити" це у закон (який, до речі, суперечить Конституції).

Прізвища "народних обранців", які проголосували за це можна подивитися тут.

Сам законопроект, який, до речі, має бути ухвалений ще у другому читанні, можна завантажити на сторінці сайту Верховної Ради.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що влада хоче контролювати людей та робити їх залежними через так звані карантини, ніби вони турбуються про здоров'я громадян.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Карантин уже два роки, а толку нуль! Мета всього цього - не турбота про здоров'я, а тотальне збагачення фармеліт та контроль населення!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Карантин уже два роки, а толку нуль! Мета всього цього - не турбота про здоров'я, а тотальне збагачення фармеліт та контроль населення!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

лінк на законопроект битий

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дав посилання на сайт ВР. Там повна інформація.

Все, що робиться з власної волі, – добро!