Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Великий Брат пам’ятає про тебе

В США компанія Rosum повідомила про розробку технології, яка може дозволити слідкувати за людиною за допомогою телевізора.
Принцип дії даної технології нагадує принцип дії нині існуючої системи глобального позиціонування GPS – це не випадково, оскільки GPS свого часу розробляла саме Rosum.

Спеціальний комп’ютерний чіп встановлюється всередині телевізора. Чіп не впливає на якість прийому телепрограм, проте з його допомогою можна відстежити місце розташування телевізора, повідомляє Washington ProFile.

Компанія Rosum повідомила, що її нова технологія краще системи GPS, оскільки та працює зі збоями в горах та містах, де багато висотних споруд. Всередині споруд і у підвалах користі від GPS практично немає. Натомість телесигнал в 10 тисяч разів потужніший за радіосигнал, що його використовує GPS, і спрацьовує практично скрізь.

Дану технологію теоретично можна використовувати для пошуку вкрадених ТВ, але що цікавіше – і для знаходження осіб, розшукуваних правоохоронними органами. Крім того, нову технологію можна використовувати і для стеження: для цього треба подарувати підозрюваному новий телевізор або відповідним чином „оновити” старий.

GPS – система глобального позиціонування, створена міністерством оборони США. Ця супутникова система визначення місця знаходження об’єктів.

Система дозволяє виявити в будь-якому місці земної кулі місце знаходження нерухомого або рухливого об’єкту на землі, у повітрі і на морі в трьох вимірах з надзвичайно високою точністю. NEWSru.com

--------------------------------------
В тему:

Війна людей і роботів

Британським злочинцям будуть вживлювати мікрочіпи

Кандидат на пост Президента Рон Пол вважає, що США рухаються до фашизму

Американцям почали вшивати мікрочіпи для стеження

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи