Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Велике арійське очищення. Приєднуйся!

Категорія:

10 лютого розпочався Великий піст, який триватиме 40 днів. Ті, що практикують оновлення і самовдосконалення Живим Словом, мають гарну нагоду згадати, як все починалося.
Згідно з 7,5-тисячолітньою арійською традицією, нове річне коло починається на весняне рівнодення 22 березня. Щоб гарно пройшов наступний рік, його треба правильно почати. Передноворічна підготовка до правильного і енергійного старту називається Великим постом.

Тривалість 40 днів символізує звільнення від усього старого, брудного та слабкого перед енергійним початком нового життя. Завдання цього підготовчого періоду:

1) очищення і оздоровлення (доцільно утриматися від м’яса та алкоголю, більше вживати просту здорову їжу, менше сприймати негативної інформації, не дивитися телевізор), впорядкування режиму дня (вставати о 6-ій ранку і йти до сну після 21-ї), позбавлення зайвого жиру, гартування м’язів; надзвичйно корисними є П’ять тибетських перлин для оздоровлення і омолодження.

2) підготовка комп’ютерів, впорядкування інформації та програмного забезпечення, налагодження комунікацій через електронну пошту, системи голосового та відео зв’язку;

3) очищення свого життєвого простору (позбавлення від сміття, макулатури і непотрібних речей), гармонізація стосунків з ближніми: дітьми, батьками, родичами, сусідами, співробітниками.

4) заключною фазою передноворічного очищення є ритуальне омивання 21 березня. Таке омивання (хрещення) здійснюється шляхом повного занурення в воду природної температури (річка, озеро, ставок, ванна, сауна) з наміром гармонійного поєднання з Всесвітом і його Творцем.

Слово «хрещення» означає поєднання земного і небесного, людського і божественного. Графічним символом такого поєднання є хрест (плюс).

Гелленське (давньогрецьке) слово «хрестос», окрім зовнішніх значень «добрий, щасливий, шляхетний…», має внутрішнє, сакральне значення «реалізована людина, вищий посвячений у божественну мудрість, боголюдина».

В українській арійській традиції образом реалізованої людини є Козак Мамай. Це водночас брахман і кшатрій, арійський стрілець, що знайшов Грааль, щасливий сонячний снайпер – символ святості, захищеної зброєю.

Радикальним способом очищення психіки, зміцнення біополя, відновлення природного імунітету, загального оздоровлення і омолодження є практика універсальних форм Живого Слова, створених українським лікарем і мислителем Олександром Філатовичем. Застосування цієї технології не потребує медичної діагностики – людина самостійно активує внутрішній механізм самовідновлення, закладений у неї Творцем – див. Режим самовідновлення. Натисни кнопку!

Для тих, хто долучився до Великого арійського посту, рекомендується базовий курс оновлення. Проміжок від фактичного початку посту до його завершення 21 березня розділяється на 4 частини. Читання універсальних форм Живого Слова здійснюється за такою схемою:

1 чверть – форма 1
2 чверть – форма 1 + форма 2
3 чверть – форма 1 + форма 2 + форма 3
4 чверть – форма 1 + форма 2 + форма 3 + форма 4

Форма 1 виконує функцію сканування (самодіагностики), очищення і гармонізації. Форми 2, 3, 4 активують енергетичні центри. Активований енергетичний центр (чакра, чакрам) відновлює всі органи, що знаходяться в зоні його впливу.

Докладніше читайте у статтях:

Чому саме «Живе Слово»?

Живе Слово і арійські молитви

Водою і вогнем

Живе Слово за 5 хвилин (для тих, у кого мало часу)

Для отримання універсальних форм і проходження дистанційного 15 хвилинного навчання (телефоном або Скайпом) пишіть на sensar(равлик)meta.ua

Початок нового арійського 2010 (7518) року збігається зі стартом у понеділок 22 березня першого етапу Конституційних зборів, у яких візьмуть участь сотники Третього Гетьманату. Під час цих зборів буде ухвалена концепція Конституції ТГ (своєрідне «техзавдання» для фахової розробки тексту Конституції) і створено Конституційну комісію з правників, економістів, системологів – для розробки цілісного тексту Конституції ТГ.

Текст Конституції ТГ буде ухвалено під час другого етапу Конституційних зборів – під час літнього сонцестояння 22-25 червня 2010 р. Докладніше: Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)


В тему:

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Ігор Каганець на УТ-1 про «Пшеницю без куколю» і Третій Гетьманат (відео)

Ігор Каганець про Живе Слово, досягнення невразливості, вічне життя і нову расу (аудіо)

У животі вагітної жінки розмовляють віруючий і невіруючий немовлята

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи