Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 26
  • Переглядів: 28

Велика Британія виділила понад $180 млн на зміцнення енергосистеми України

Категорія:

Велика Британія має намір надати Україні підтримку, необхідну для самозахисту і витіснення Росії з суверенної території України. Велика Британія продовжує працювати з партнерами по G7+, щоб допомогти Україні відремонтувати, захистити та відновити її енергетичну систему.

24042002.jpg

Нілл Голланд. Фото: gov.uk

Велика Британія засуджує бомбардування Росією українських міст та енергетичної інфраструктури: На сайті уряду Великої Британії розміщено заяву Великої Британії в ОБСЄ, у якій посол Нілл Голланд критикує нещодавню інтенсифікацію атак Росії проти України та їхні катастрофічні гуманітарні наслідки.

Він нагадав, що 11 квітня Росія випустила по Україні 82 ракети та безпілотники, які зруйнували Трипільську ТЕС. Теплова станція була одним з найбільших енергогенеруючих об'єктів України та критично важливим енергетичним активом для Київської, Черкаської та Житомирської областей.

"Велика Британія активізує зусилля з підтримки України і виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектору України. Ми продовжуємо працювати з партнерами по G7+, щоб допомогти Україні відремонтувати, захистити і відновити її енергетичну систему", – заявив він.

За словами Голланда, Велика Британія має намір надати Україні підтримку, необхідну для самозахисту і витіснення Росії з суверенної території України.

"Це єдиний шлях до справедливого і міцного миру", – підкреслив він.

 

Наші інтереси: 

Велика Британія чітко і послідовно допомагає Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи