Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вчитися ніколи не рано

Інформаційно – бібліографічний список літератури для батьків

66273895.jpg

 Інформаційно – бібліографічний список літератури для батьків  Кочерга О.В.  Початок життя – становлення творчості .Посібник для батьків дошкільнят та соціальних педагогів.
Інформаційно – бібліографічний список літератури для батьків Кочерга О.В. Початок життя – становлення творчості .Посібник для батьків дошкільнят та соціальних педагогів.
Бібліографічний інформатор

Інформаційно – бібліографічний список літератури для батьків

Кочерга О.В.  Початок життя – становлення творчості .Посібник для батьків дошкільнят та соціальних педагогів./ Під загальною редакцією С. Чередниченко.-К.: Кобза,2003.-256с.

У книзі розглядаються психологічні питання,становлення задатків людини,фактори,що впливають на їхню дієздатність,а також засоби профілактики негативного впливу на майбутні здібності.

Призначається батькам,психологам,вчителям початкових класів,вихователям дошкільних освітніх закладів,студентам педагогічних факультетів методики початкового і дошкільного навчання,і тим,хто цікавиться проблемами розвитку творчості у дитини.

Рекомендовано науково-методичною радою Київського міського педагогічного університету ім.Б.Д.Грінченка. 
 

Богуш А.М.Мова дітей. Посібник для батьків дошкільнят та соціальних педагогів./ Під загальною редакцією С. Чередниченко.- К,2003.-144с. Бібліографія в кінці книги. Серія «Вчитися ніколи не пізно». 

Посібник адресовано батькам,які мають дітей віком від 1 до 6-7 років. Батьки знайдуть відповіді на запитання.коли і як вчити дітей грамоти,готувати руку дитини до письма,як малюку читати книжки,вчити з ним вірші.відповідати  на численні дитячі  запитання,ставитися до дитячого словотворення та ін. .Книга містить практичний мовленнєвий матеріал.

Рекомендовано Вченою радою Південного наукового центру АПН України. 
 
М.П.Туров . Створи себе через казку. Посібник для батьків,учителів,вихователів,керівників  гуртків і методистів./Під загальною редакцією С.Чередніченко.-К.:Кобза,2003.-128с. 

У посібнику подано поради щодо організації навчання зі створення казок дітьми для розвитку творчого мислення,естетичного світосприйняття.виховання етичних норм поведінки .Розглядаються основні  методи та прийоми навчання через казку.

Для батьків,учителів.вихователів,керівників гуртків,методистів,а також усіх бажаючих ознайомитися з методикою навчання дітей через казку. 
 
Крок за кроком в Україні:Посібник для батьків дошкільнят та соціальних педагогів/Л.В.Артемова, О.І.Кульчицька, Н.М.Голота, Г.В.Сухорукова; наукова редакція Л.ВАртемової; під загальною редакцією С. Чередниченко.-К.:Кобза,2003.-384с. 
Посібник адресовано батькам та педагогам. В ньому вони знайдуть поради висококваліфікованих фахівців щодо організації співпраці з дітьми,забезпечення радісного життя,щасливого дитинства. 
 
Богініч О.Л., Бєлєнька  Г.В.Природа і рух. Посібник для батьків дошкільнят та соціальних педагогів./Під загальною редакцією С.Чередниченко.-К.:Кобза,2003.-192с. 

Ця  книжка є частиною цілісної програми навчання та виховання дітей «Перші кроки в Україні»,розробленої творчим колективом  кафедри дошкільної педагогіки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Зміст розпреділений за 6  рубриками: одні з них орієнтовані на родину, інші- на майбутніх та професіональних педагогів.

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України. 
 
Шкіряк-Нижник  З.А.,Непочатова-Курашкевич Є.І. Сім’я і немовля. Посібник для батьків та соціальних  співробітників./Під загальною редакцією С. Чередниченко.-К.:Кобза,2003.64с. 
У посібнику подано завдання сім’ї щодо планування майбутньої дитини. Більша частина матеріалу присвячена допомозі батькам і всій родині в цілому для адаптації немовляти після його народження і залежності між розвитком дитини й якістю такого спілкування,описано,як відбувається фізіологічний нервово-психологічний розвиток дитини. 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи