Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вчимось робити якісний і професійний макіяж

Головна зброя жінок, яка зможе збити з пантелику будь-якого хлопця – гарний вигляд.

Це стосується не тільки одягу, але і мейк-апу, адже саме він здатен підкреслити виразність обличчя. Сучасна жінка - практично кожен день користується косметичними засобами, які розкривають природну чарівність та ховають певні недоліки, але для професійного наведення краси – без отримання справжніх та повноцінних знань ніяк не обійтись. Навички справжнього візажиста отримати досить легко, все що потрібно – пройти курси макіяжу у Львові, які пропонує школа краси DIAS.

Володіння пензликами, спонжами та іншим приладдям для макіяжу – справжня наука, і саме майстри школи готові поділитися своїм досвідом, знаннями та секретами починаючи від вибору косметичних засобів та інструментів і до їх правильного застосування. Кожна дівчина або жінка може стати учнем школи, де для неї пристосовані всі умови:

  • індивідуальний графік проведення занять по бажанню клієнтів;
  • найкращі умови проведення занять;
  • допомога в виборі правильного курсу навчань.

Саме школа краси допоможе кожному пройти курс від новачка в макіяжі до справжнього професіонала своєї справи, отримані навички та знання від якого знадобляться як в особистому житті так і в здійсненні своєї справи (наданні послуг з макіяжу).

Кожен, хто виявив бажання стати учнем школи краси – отримує максимальні знання за мінімальну вартість, адже навчання в фінансовому плані доступне кожному бажаючому. Менеджери з радістю дадуть відповіді на всі питання щодо строків проходження курсів та їх вартості, допоможуть обрати напрямок навчання.

Сучасний макіяж можна поділити на два типи – повсякденний та святковий, але якщо із повсякденним мейк-апом можливо зробити всі процедури вдома, то наведення святкового макіяжу потребує справжнього аматорського підходу до справи. В школі краси існує декілька програм навчання, серед яких:

  • курси візажиста-стиліста;
  • салонного майстра;
  • самостійного візажиста.

Перший варіант проходження курсу здатен навчити знань у всіх тонкощах від створення і до завершення гарного образу. Отримані теоретичні та практичні знання допоможуть в майстерному застосуванні косметики, підкреслити риси обличчя. Цей варіант проходження курсів включає виїзні роботи на різноманітних конкурсах краси, перемога в якому стане яскравим прикладом набутих у школі знань.

Салонний майстер проходить навчання, яке в майбутньому стане корисним в салоні краси, де набуті навички зроблять з кожної дівчини справжню красуню.

Проходження 7 занять самостійного візажиста - здатні навчити кожну дівчину самостійному нанесенню неперевершеного макіяжу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи