Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
ДЗен ДЗелень
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вбивство у Лондоні

Категорія:

У зв’язку з убивством військовослужбовця на південному сході британської столиці, яке вчинили негри, на вулиці Вулвіча вийшли учасники Ліги англійської оборони (ЛАО). Представники неурядової неформальної організації, яка виступає проти ісламізації країни, мають намір провести марш протесту.

У зв’язку з убивством у Лондоні заарештовані двоє, повідомив комісар поліції Бернард Хоган-Хоу. Близько 14:20 за місцевим часом в районі Вулвіч, на південному сході Лондона, заарештовані напали з ножами і мачете на британського військовослужбовця.

За попередньою інформацією, у свій вільний від служби час він вийшов з території розташованої неподалік казарми у футболці із закликом допомогти ветеранам.

Як розповіли очевидці, двоє чорношкірих, які напали на солдата, були озброєні кількома одиницями холодної зброї та пістолетом. За словами свідків, у момент вбивства злочинці кричали “Аллах акбар”, а потім змусили перехожих знімати їх на фоні жертви.

Поліцейські, що прибули за викликом, вступили в перестрілку з злочинцями. Вони отримали поранення і були госпіталізовані.

За іншою версією, ісламісти намагалися викрасти військовослужбовця. Вони вдарили його бампером автомобіля і, вискочивши з машини і погрожуючи зброєю, кілька разів вимагали сісти в салон. Чоловік відмовився, був побитий і застрелений.

В даний час на місці інциденту зберігається поліцейське оточення. За словами очевидців, вулиця, де сталася перестрілка, усипана зброєю і стріляними гільзами.

За словами представника лондонської поліції Саймона Летчфорда, в район направлені додаткові сили поліції, він буде блокований протягом вечора і ночі, до особливого рішення поліції. Поліція виявила на місці події десятки одиниць зброї, зокрема, декілька ножів різного розміру. Всі речові докази досліджуються експертами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У джерелі новини ставте не заголовок статті, а назву джерела.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У джерелі новини ставте не заголовок статті, а назву джерела.

Все, що робиться з власної волі, – добро!