Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Василь Ломаченко вдало дебютував у професіоналах, нокаутувавши суперника (відео)

Світ:

Українець Василь Ломаченко вдало дебютував на професійному рингу, здобувши перемогу нокаутом над Хосе Раміресом з Мексики. Для перемоги 25-річному українцю вистачило чотирьох неповних раундів - суперник був нокаутований ударом по печінці наприкінці четвертої 3-хвилинки.

Таким чином, Ломаченко здобув першу перемогу в професіоналах, що дозволило йому заволодіти титулом WBO International в напівлегкій вазі (до 57,2 кг). Водночас, для його опонента, це була перша поразка в кар'єрі - раніше Рамірес виявлявся переможцем у 23 випадках з 27, 16 разів перемагав достроково.

Наступний поєдинок стане для Ломаченко чемпіонським - українець виступить за титул чемпіона світу за версією WBO з мексиканцем Орландо Салідо, який у цей ж вечір завоював пояс у матчі з пуерторіканцем Орандом Крусом.

Ломаченко перед боєм з Раміресом отримав чудовий промоушен від компанії Top Rank, а її власник Боб Арум не скупився на компліменти на адресу свого підопічного. Підготовка до поєдинку проходила у США, і практично кожен крок дворазового олімпійського чемпіона докладно висвітлювався в спеціалізованих ЗМІ.

Дебют Ломаченко був запланований в андеркарті поєдинку бою Тімоті Бредлі - Хуан Мануель Маркес - в Лас-Вегасі, що показувало всю серйозність намірів промоутерів щодо зіркового на любительському рингу боксера.

Незважаючи на дві золотих медалі Олімпійських ігор і чемпіонатів світу, а також репутацію витривалого боксера з чудовим технічним арсеналом, суперник Ломаченко у своїх передматчевих висловлюваннях не висловлював особливої поваги українцю, пообіцявши показати йому, що таке професійний бокс".

Проте вже в першій трихвилинці 10-раундового матчу Ломаченко відправив Раміреса в нокдаун ударом по печінці. Тим не менш, опонент витримав і продовжував боксувати. Ломаченко діяв у своєму стилі, не особливо йдучи вперед і добре захищаючись. Свої серії "Хай-Тек" (саме таке професійне прізвисько отримав українець) проводив тоді, коли треба було, що природно виснажувало мексиканця.

Коли здавалося, що боксери доведуть матч до його екватора, наприкінці четвертого раунду Ломаченко провів хорошу атаку, яка знову завершилася точним ударом в область печінки - цього разу Рамірес опинився на колінах і вже не зміг піднятися. Суддя зафіксував нокаут і завершив матч.

Після перемоги Ломаченко зазначив, що незважаючи на перевагу і логічне завершення, його завданням було пройти всі 10 раундів.

"Хотів відбоксувати всі 10 раундів, проте не вийшло - рука сама якось вилетіла", - жартома прокоментував свій нокаут Ломаченко.

За статистичними показниками Ломаченко повністю переграв опонента - незважаючи на трохи більшу кількість ударів у мексиканця (256 - 241), український боксер потрапляв значно частіше - 43% проти 20-ти.

Зазначимо, що терміни проведення бою Ломаченко з Салідо будуть визначені найближчим часом. Однак, по всій видимості, поєдинок відбудеться в першому місяці 2014 року. Вже тоді Ломаченко зможе побити багаторічний рекорд - завоювати титул у другому професійному матчі.

Повне відео: 4 раунди, нокаут.

 

Цікаво, що промоутер Василя Ломаченка Боб Арум застеріг журналістів від того, щоб називати Ломаченка росіянином. 

«Ми помилково змішуємо все разом. Скажімо, у Геннадія Головкіна є російська кров, але він не росіянин, він казах. Василь Жиров теж казах. А Ломаченко - українець, і якщо ви назвете його росіянином, він вас ударить», - сказав Арум.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

дякую! прекрасний бокс!

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

дякую! прекрасний бокс!

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Улько Коломийський.
0
Ще не підтримано

Я дивився цей бій , Вася молодець ! Але найбільше я вболівав , щоб Салідо переміг Круса , тому що Крус відверто заявляє, що він гей. І якось не хотілося , щоб Вася бився за титул проти гея.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Мене вразила швидкість Ломаченка! Гарний козак!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Семен Сметана.
0
Ще не підтримано

Василь просто феноменальний. Якщо Ломаченко виграє у Салідо (бій має відбутись 25 січня), тоді Василь стане першим за всю історію боксу чемпіоном світу, який здобув пояс провівши всього два бої на професійному ринзі.

Не думай про день сьогоднішній - про нього подбали наші батьки. Думай про день завтрашній - щоб не прокляли нас наші діти

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Коментатор розповів, звідки у Василя така феноменальна швидкість: він три роки займався українськими народними танцями.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Семен Сметана.
0
Ще не підтримано

А також він займався й іншими видами спорту – футболом, боротьбою.
Був період, коли він одночасно ходив на футбол, боротьбу, веслування й танці. Навіть ставши майстром спорту з боксу грав у футбол за збірну Білгород-Дністровського. У боротьбі теж дечого досяг: був чемпіоном області по самбо...
Бігає кроси по 42 км., а перед важливими змаганнями обов'язково перепливає Дністровський лиман.

Не думай про день сьогоднішній - про нього подбали наші батьки. Думай про день завтрашній - щоб не прокляли нас наші діти

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Оце козак! Справжній Козак Василь! :)
!Ще й тому, що дав установку своєму промоутеру!
Гарно! - "«Ми помилково змішуємо все разом. Скажімо, у Геннадія Головкіна є російська кров, але він не росіянин, він казах. Василь Жиров теж казах. А Ломаченко - українець, і якщо ви назвете його росіянином, він вас ударить», - сказав Арум."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)