Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 9

Варення та джеми – асортимент продукції, склад і особливості застосування

Найпопулярнішими солодкими начинками є варення та джеми. Вони ідеально поєднуються з хлібом, вафлями, печивом, пирогами й тостами, а ще їх можна їсти ложкою.

Морочитесь над смачним і корисним сніданком? Намажте свіжий хлібчик тягучим, ароматним продуктом, всього пару хвилин і смачний сніданок на столі. Тому рекомендуємо вибрати й купити джем або варення.

Асортимент джемів, склад і натуральність продукту

Джем

В нашому магазині представлений якісний та смачний джем з желеподібною текстурою. Продукт виготовлено за всіма нормами та стандартами ДСТУ, зі збереженням всіх корисних речовин, без консервантів та барвників. Широкий асортимент продукції дозволяє купити джем наступних видів:

  • З малини. Він готується зі стиглих ягід малини та цукру. Для вишуканої кислинки додається лимонна кислота.
  • З ожини. До складу входять дикорослі ягоди ожини, цукор і лимонна кислота.
  • З брусниці. Готується із брусниці, цукру та лимонної кислоти.
  • В склад джемів з журавлини входять: дикорослі ягоди журавлини, білий цукор, лимонна кислота.

Багатьох цікавить питання яка ціна джему? Зверніть увагу, якісний продукт із натуральних фруктів та ягід не може дешево коштувати. Корисні та смачні джеми мають гарну, тягучу консистенцію. Розфасовані вони у скляну, красиву баночку по 250 гр. Крім стандартних баночок представлені подарункові набори із 4 корисних джемів.

Види варення, склад і користь

Купити джем за вигідною ціною

Запашне, смачне й корисне варення входить до начинки багатьох пирогів, кексів і круасанів. Воно ідеально смакує на сніданок з тостами, свіжим хлібом або просто з кавою. Його люблять як діти, так і дорослі. Тому у кожної родини стоїть на полиці баночка улюбленого смаколика, а якщо вже все з’їли, рекомендуємо купити варення та смакувати його якнайдовше.

Види варення в нашому магазині:

  • З абрикосів: виготовлено із половинок абрикоса без кісточок, з додаванням цукру та лимонної кислоти.
  • З яблук і кориці – до складу продукту входять стиглі українські яблука, цукор, мелена кориця та лимонна кислота.
  • З вишні - улюблене варення з дитинства, що готується зі стиглих ягід вишні, цукру, лимонної кислоти.
  • Корисне з журавлини. До складу входять: ягоди журавлини, цукор, лимонна кислота.
  • Варення із брусниці. Для виготовлення знадобиться запашна брусниця, цукор та лимонна кислота.
  • Незвичайний смаколик зі смородини і яблук. Для виробництва знадобиться: чорна смородина, запашні яблука, цукор. Для оригінального смаку – лимонна кислота.

Широкий асортимент продукції дозволяє вибрати улюблений смаколик. А варення з вишні – це класика, смак дитинства, що нагадує бабусин садок та вишню біля хати. Тому купити вишневе варення - це найкраще рішення.

Користь варення безперечна. Наприклад, смородина покращує роботу серця, при авітамінозі поповнює організм вітамінами, підвищує гемоглобін. Абрикос сприяє зміцненню імунітету та серцево-судинної системи.

Особливості застосування варення та джемів

Солодка продукція має широку сферу застування. Її можна додавати до начинки пирогів, тортів, круасанів, морозива та чаю, або просто мазати на хліб. Наприклад, варення з яблук і кориці – це готова начинка для штруделів, а якщо додати дві ложки малинового джему до чаю, вийде вітамінізований, смачний та корисний напій.

Готову випічку та морозиво також полюбляють поливати сиропами, соусами й топінгами. Цей неперевершений смак і презентабельний вигляд десертів дозволяють купувати смакові наповнювачі оптом, особливо для сфери HoReCa.

В нашому інтернет-магазині можна купити варення, джем, фруктові наповнювачі, чаї, дитяче пюре, соки, соуси, помадки, консервацію, вершки, згущене молоко, йогурти та топінги.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи