Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вантажні перевезення по Україні: що потрібно знати?

За час свого існування компанія Aurora успішно освоїла майже всі сфери вантажоперевезень.

На сьогоднішній день компанія співпрацює як з фізичними особами підприємцями, так і з юридичними особами. Окрім вантажних перевезень по Україні, Aurora https://avrora-trans.com/ua/services/ukraine надає наступні послуги:

  • Транспортування побутових речей при переїзді. Перевезення може відбуватися як у внутрішньоміському, так і у національному масштабі. Співробітники компанії доставлять речі з однієї точки в іншу в найкоротший термін.

  • Товарні перевезення незалежно від розміру партії. Професійних співробітників компанії Aurora не лякає навіть доставка крихких товарів. Водії в цілості й схоронності доставлять оргтехніку, меблі, цінні папери в оговорені терміни.

  • Вантажні перевезення по Україні негабаритних та важких предметів. Перевізник успішно співпрацює з багатьма будівельними та промисловими компаніями, для яких така послуга стає необхідною регулярно. Для постійних клієнтів діє система приємних знижок.

  • Перевезення збірних вантажів. Такий спосіб перевезення є дуже гарною можливістю для приватних осіб доставити в необхідне місце невелику посилку. Таким чином зникає необхідність користуватися послугами пошти або домовлятися з невідомими водіями. Крім того, збірні вантажні перевезення по Україні – це відмінний спосіб заощадити кошти, адже вартість перевезення ділиться одразу на декількох клієнтів.

  • Транспортна компанія Aurora виконує також транспортування сипучих вантажів на спеціально обладнаних автівках.

  • Послуги з доставки вантажів для будь-яких підприємств. Серед клієнтів компанії є чимало виробників, які співпрацюють з дилерами та дистриб’юторами та поставляють їм свої товари через Aurora.

  • Безпечна доставка продуктів харчування. Спеціально обладнані рефрижераторами вантажні автомобілі в цілості доставлять будь-які продукти харчування в будь-яку точку України.

Здійснюючи перевезення по України, менеджери транспортної компанії намагаються підійти індивідуально до кожного клієнта. В залежності від типу вантажу обирається спосіб його доставки, ретельно прораховується маршрут, готуються всі необхідні документи. Оскільки компанія кожен день здійснює величезну кількість щоденних рейсів, вдається знизити вартість кожної окремої доставки без втрати власного прибутку.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи