Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні навчать 40 000 програмістів на основі безкоштовних курсів Гарвардського та Стенфордського університетів

Світ:

Фонд BrainBasket запускає програму Technology Nation, в рамках якої на базі бібліотек в обласних центрах України проходитимуть безкоштовні курси з програмування на основі програм кращих світових технологічних університетів.

Програма Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування, дозволить усім охочим отримати комп’ютерну освіту і вивчити основи найбільш затребуваних мов програмування, що дасть слухачам хорошу основу для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Навчання проходитиме у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів.

Вже запущені 2 пілотні групи по 15 чоловік на курс Harvard Computer Science 50. Також планується набір в пілотні групи на курси MIT і Stanford University.

Перший етап програми – навчання груп у 22 обласних центрах України стартує 1 березня 2016. Планується, що протягом року програму пройде близько 40 000 чоловік.

Реєстрація на програму доступна за посиланням – brainbasket.org/technology-nation

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи